Через короновірус Кабмін на три тижні запровадив карантин в Україні, в повній мірі це торкнулося і всіх спортивних змагань, в результаті чого, матчі Кубка України стали останніми на яких були присутні глядачі. Тож до квітня трибуни стадіонів будуть пустувати, а сьогодні хочеться згадати про минулий тиждень. Про перипетії у кубкових матчах та креатив від фанатів в матчах УПЛ можна дізнатися з невеличкого звіту на нашому сайті.
Футбольний тиждень стартував з проходу Шахтаря до 1/8 фіналу Ліги Європи. В УПЛ Ворскла сенсаційно перемогла Шахтар, також матч у Полтаві став найбільш відвідуваним у 20-му турі. Спекотно у всіх сенсах було на матчі в Дніпрі. Дніпро-1 переміг Динамо, система VAR знову викликала чимало суперечок та додала ще більше перцю у звітній грі. Гаряче було і на секторі киян, які не просто бавилися піро, а й палили атрибутику принципового для себе суперника. Більше подробиць у традиційній добірці новин на нашому сайті.
04 листопада 2019
Початок минулого тижня захопив ультрас-сектори кубковою лихоманкою. На матчі 1/8 більшість команд підготувала невеличкі перфи. Минайці підготували банер та піро на вихід команд. Миколаїв та Альянс спалили левову частку піро на своїх матчах, а родзинкою на торті став шалений поєдинок між Динамо та Шахтарем, де ультрас біло-синіх теж влаштували піро-шоу. В матчах чемпіонатів все пройшло аж занадто спокійно та без яскравих подій. Більше подробиць в традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.
Минулий тиждень стартував з єврокубкової лихоманки, в якій честь нашої країни захищали одразу три клуби. Перемогою порадувало тільки Динамо. Нарешті прорвало киян і в чемпіонаті. Ультрас Шахтаря продовжують гнути свою лінію проти футболу за паспортами. З приходом справжньої осені та похолоданнями відвідуваність на секторах почала ще більше зменшуватися. Детальніше про те, чим дихала футбольна спільнота на минулому тижні, можна дізнатися з чергового звіту від нашого ультрас-порталу.
Другий тур пройшов спокійно, ультрас не робили якихось надзвичайних перфів, не надто оптимістично виглядає і відвідуваність на секторах. Лідером за кількістю виїздюків звісно є Динамо. Фанати Маріуполя виділилися серед сірої маси цього туру та трохи прикрасили свій матч банером та піро. Ультрас Десни підтримали дніпрян відповідним банером. Більше подробиць про те, чим дихали фанатські сектори на цьому тижні, можна дізнатися з огляду трибун за тиждень від нашого ультрас-порталу.
Посеред тижня відіграли матчі 32-го туру УПЛ. Більшість команд пішла у відпустку, а ось Карпати та Чорноморець ще будуть боротися за право залишитися у Вишці. Ворскла посіла перше місце в другій шістці і виграла «Кубок престижу». У центральному матчі туру Маріуполь переграв Зорю та посів четверту сходинку у турнірці. Ультрас Чорноморця, Динамо та Олександрії відсвяткували завершення сезону смачною порцією піро. Також фанатські колективи нагородили своїх золотників. Більше подробиць у нашому традиційному звіті.
УПЛ вже наблизилася до свого завершення. У останньому турі визначиться хто зайвий у Вишці, а Маріуполь та Зоря вирішуватимуть хто займе четверту та п’яту сходинку відповідно. Щодо минулих турів, так Шахтар у класичному офіційно відсвяткував чемпіонство. Одесити бойкотували матч команди, а потім вже на секторі спалили чималу кількість піро. У минулому турі масштабне піро-шоу влаштували ультрас Десни...
Баталії УПЛ виходять на фінішну пряму. Інтриги в чемпіонаті майже не лишилося, а якщо додати до цього сезон відпусток, який входить в свої права, то отримуємо напівпорожні трибуни стадіонів. У першій шістці точиться боротьба з 4 по 6 місця, а у нижній шістці інтрига буде жити до останнього матчу, адже вилетіти з Вишки ще може будь-яка з чотирьох останніх команд.
В центральному матчі туру Динамо зіграло в нічию та втратило чергові залікові пункти. Не простою була гра у Харкові, куди на гру проти Шахтаря завітала Олександрія. Майже півтори тисячі вболівальників мокли під шаленою зливою спостерігаючи за грою Ворскли та Карпат. У середу визначився переможець Кубку України, тож ми трохи затримали наш звіт, щоб не оминути увагою і цей матч. Більше подробиць у черговому звіті від нашого ультрас-порталу.
Через те, що матчі граються двічі на тиждень, ми вирішили об’єднати в один звіт 25-й та 26-й тури. Фанати вшановують пам’ять Миколи Волкова та вивішують на матчах відповідні банери. Одесити продовжують травити команду через невдалі матчі. Ультрас Карпат викликали гравців на чоловічу розмову після чергової поразки. Центральним матчем двох турів можна вважати українське класичне. Більше деталей про це та ще багато іншого можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас-порталу.
Чимось особливим з поміж попередніх турів, 24-й тур не запам’ятався. Фанатські сектори продовжують збирати незначну кількість народу. Серед колективів можна виділити фанатів Маріуполя, які підготували банер на гру проти Динамо та вивісили його на центральних трибунах. У фанатів Чорноморця поступово починає уриватися терпець, команда відверто розчаровує своє грою, тож ультрас не лишили це без уваги...
УПЛ нарешті повернулася після двотижневої перерви на матчі Збірної та вибори. Карпати розгромно перемогли Ворсклу. Ультрас Олександрії підготували на матч класний перф. Фанати Чорноморця та Динамо спалили чималу кількість піро на своїх матчах. У Запоріжжі був справжній трилер на полі, переможцем в якому вийшло Динамо, здійснивши камбек в матчі проти непоступливої Зорі.
19 березня 2019
У звітному турі остаточно визначалися склади двох шісток. Фанати Чорноморця та Динамо спалили добротну кількість піро на своїх матчах, особливо виділилися біло-сині. Чудова атмосфера була на секторах Карпат та Десни, які зробили акцент в підтримці на прапорах та потужному звуці. Всі інші банди чимось особливим не виділялися, хоча непогано підтримували свої клуби.
12 березня 2019
21-й тур можна сміливо назвати туром «нічиїх». Чотири із шести матчів завершилися нічийним рахунком. Виключенням стали лідери турнірки – Динамо та Шахтар розгромили своїх опонентів. На трибунах можна виділити ультрас Динамо, які протягом матчу спалили солідну кількість піро. Фанати інших команд чимось надзвичайним не запам’яталися.
05 березня 2019
З наступом більш теплої погоди фанати активізувалися, почали готувати перфи та більше забивати сектори. Невеличке шоу на гру підготували ультрас одеситів. Донеччанам у Одесі довелося змінювати сектор через нові правила продажу квитків для виїздюків. Палку підтримку влаштували біло-сині своїй команді на виїзді у Чернігові. Варто зазначити, що сектор киян з кожним матчем росте. Але у цьому турі усіх перевершили ультрас Карпат.
Після тривалої перерви у 2 місяці великий футбол, а з ним і Прем’єр-ліга повернулися на стадіони та сектори. Народ поступово прокидається після зимової сплячки, тож трибуни поки що залишаються напівпорожніми. Залишається сподіватися, що це лише розкачка. Більш детально про те, як пройшов 19-й тур, можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Передноворічна атмосфера охопила більшість колективів на останніх матчах 2018-го року. Так, фанати приходили на сектор у святкових капелюхах. Також переважна кількість банд закрила першу частину сезону масштабними піро-шоу. Особливо виділилися одесити, їх матч двічі зупиняли через піро. Не менш спекотно було і після гри, коли 12 представників одеського ультрас-руху потрапили до поліцейського відділку.
Зимовий футбол не для українських фанатів. З кожною грою все менше народу збирається на матчі своїх команд. Так у цьому турі трохи більше 200 вболівальників зібрав матч між Арсеналом та Карпатами. Найбільш відвідуваною вийшла гра між Динамо та Чорноморцем. Більша частина фанатських колективів підтримала полонених українських моряків затриманих біля узбережжя Української АР Крим.
27 листопада 2018
Після двотижневої паузи викликаної матчами Збірної цікавість до матчів УПЛ стрімко впала. Так зовсім невелика кількість народу спостерігалася на секторах Олімпіка та Маріуполя. Шахтар та Динамо у своїх матчах втратили залікові пункти. У битві за другу сходинку турнірки сильнішою виявилася Олександрія. Ультрас Динамо у цьому турі виглядали найяскравіше за інші банди, але навряд чи, це може тішити біло-синіх, адже команда останнім часом показує невтішні результати. Фанати Чорноморця напередодні гри заявили, що будуть бойкотувати матчі, а їх сектор був оточений червоною стрічкою. Про це, а також про крайній у цьому році тур Першої ліги у черговому звіті від нашого ультрас-порталу.
14 листопада 2018
Черговий тур в УПЛ минув без надто яскравих подій. Жодна з банд не робила якихось перфів, обійшлося і без скандалів та сутичок. Певне затишшя перед паузою на матчі збірних розбавили лише ультрас донецького Шахтаря, які знатно попалили на матчі у Полтаві. Більше подробиць про матчі минулого вікенду у нашому коротенькому звіті.
06 листопада 2018
14-й тур Прем’єр ліги ознаменувався українським класичним. Вся увага була прикута саме до матчу першої та другої команд турнірної таблиці. Поєдинок задався на славу – гаряче було і на полі, і на фан-секторах. Фанати Олімпіка та Карпат продовжили травлю гравця донецької команди Гая, кидаючи на його адресу образливі заряди. Масштабне піро-шоу влаштували ультрас Олександрії.
Двотижнева пауза викликана матчами Збірної України добігла свого кінця, і матчі Прем’єр-ліги знову почали привертати до себе увагу. Перед матчем із Зорею маріупольські ультрас влаштували автопробіг з прапорами та піро. Фанати Динамо привітали друзів з Вільнюса з 33-ю річницею заснування руху. Фанати Олімпіка влаштували ворожий прийом новачку команди Гаю, підготувавши листівки образливого характеру на гру. Більше подробиць про події 12-го туру можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Фанати Маріуполя на матчі проти Карпат спалили чималу кількість піро. Ультрас Динамо підготували банер на адресу президента клубу Суркіса, здається, у біло-синіх вже остаточно накипіло через останні невдалі результати клубу на всіх фронтах. Також пристрасті кипіли у центральному матчі в Харкові, де гаряче було не тільки на полі, але і поза його межами.
Звітний тур нічим надзвичайним з поміж інших турів не виділявся. УПЛ тільки набирає оберти, тож відвідуваність на секторах не надто велика. На цих вихідних колективи з трибун обішлися без масштабних перфів. Серед усіх можна виділити фанатів Олександрії, які підготували банер для новачка команди Задираки. Також гарна атмосфера панувала на секторах Динамо та Карпат...
На заключний тур припало чимало цікавого. Так стало відоме остаточне турнірне становище команд та їх майбутнє, але на деякі клуби ще чекають перехідні матчі. Родзинкою туру стало українське класичне. Кияни влаштували «синій двіж», в якому спалили чималу кількість піро, зробили чергову акцію проти дій ФФУ та попрощалися з Легендою команди Олегом Гусєвим.