Головною подією туру мав стати приїзд рівнян до Борисполя на гру проти Арсеналу. Всі очікували на чергову сутичку фанатів, які не вважають за потрібне дотримуватись перемир’я між собою. Втім, на стадіоні все пройшло спокійно, а Верес вивіз цілком пристойний склад. В інших матчах туру якихось цікавинок по суті і не було. Але редакція все одно збирає всю цікаву інформацію та доносить її до наших читачів.
Вже сьогодні команди Першої та Другої ліг відіграли свої останні матчі, і футболісти разом з фанатами будуть відпочивати та готуватись до наступного сезону. Тим не менш, зараз мова піде про тур попередній, зіграний у п’ятницю та на вихідних. Цей звіт ми готували декілька днів, зібрали багато матеріалів, зокрема і з аматорського чемпіонату, де на цих вихідних вже визначився список з 8 команд...
Якщо тиждень тому тур був одним із найнудніших, то зараз все стало навпаки - яскравих перфомансів на українських трибунах було вдосталь. Звичайно, що кращим шоу цього туру був перф від фанатів запорізького Металургу, але не варто забувати також про фанатів Карпат та луганської Зорі. Інші ж клуби відзначились більшою активністю, як на виїзних іграх, так і на домашніх.
Дуже насиченим виявився тиждень, особливо для тих, хто пробиває кожен виїзд своєї команди. Тільки закінчився тур, як через декілька днів пройшов Кубок України, а ще через пару днів нас очікує вже новий тур. Ситуація в країні не змінюється на краще, тому багато команд вимушені грати «домашні» матчі в інших містах. Так, наприклад, одеський Чорноморець до кінця сезону буде грати на столичному стадіоні «Динамо».
17 березня 2015
Пройшов черговий тур чемпіонату, тепер під номером 17, отже і черговий огляд трибун чекає на постійних читачів ULTRAS.ORG.UA. Фанати Динамо згадали минулі часи, провівши гру на стадіоні ім.В.В.Лобановського. На стадіоні "Україна" знову яскраве піро, цього разу від фанатів Волині. А ультрас клубів зі сходу України продовжують катати та підтримувати своїх улюбленців за будь-яких умов.
10 березня 2015
Шістнадцятий тур був цікавішим та більш багатим на події, ніж попередній. Окремо варто відзначити гру у Львові, де Карпати зустрілись з Дніпром. Також відзначились фанати Ворскли та запорізького Металурга. Що не тішить, так це загальна відвідуваність стадіонів. Не можна не згадати тут про гру Волинь – Чорноморець, яка проходила без глядачів, але, не дивлячись на це, фанати обох клубів змогли підтримати своїх улюбленців.
Ми спеціально затягнули огляд туру, аби включити до статті й огляди кубкових матчів. Традиційно всі фанати чекають весни, і перші виїзди зазвичай стають досить масовими, але будемо відверті - нинішня ситуація в країні зробила футбол на трибунах не таким яскравим, і, окрім перфу киян в цьому турі, особливо і відмітити нема чого. Не позаздриш клубам-переселенцям та їх фанатам, які проводять на виїзді всі ігри.
Останній тур цього року був одним з найкращих за першу половину сезону. Гарячі українські фанати не бояться холоду, тому навіть у таку погоду більшість наважуєтся стояти на голому торсі. "Піротехніка - це не злочин", ще раз довели всім наші фанати - традиційно заключний тур багатий на піро-шоу. Загалом, дуже цікавий та багатий на події уїкенд, який відправляє всіх на відпочинок, аж до весни.
24 листопада 2014
Шість матчів відбулись на минулих вихідних. Піротехнічний рекорд ультри Карпат та символічна акція фанів Шахтаря. Луганчани були помічені на двох іграх інших клубів, ще й на свій виїзд встигли. Цікаву гру подарували своїм фанатам команди в Запоріжжі. Симпатичний сектор Волині на Оболонь-Арені, два одинокі маріупольські фанати і малолюдний сектор у Полтаві. Про це і не тільки читайте у черговому звіті.
03 листопада 2014
Цей тур виявився дуже цікавим не тільки несподіваними результатами матчів, але й акціями, які влаштували фанати. У зв’язку з виборами 10-й тур було перенесено на грудень, тому після 9-го пройшов одразу 11-й. Несподівана поразка Шахтаря у донецькому дербі та перемога Динамо у Дніпропетровську виводить киян у лідери чемпіонату. Центральним матчем туру була гра між Дніпром та Динамо - найкращий перфоманc...
15 вересня 2014
Розпочалась осінь, а сезон якраз набрав обертів. На жаль, ситуація в Україні тримає населення в тривозі, тому все менше є у фанатів можливостей відвідувати не тільки виїзні ігри, але й домашні. Шостий тур пройшов, як то кажуть, на славу. Звичайно, радіти особливо нічому, проте у плані підтримки, перфомансів та виїзних кількостей, цей тур став одним з найкращих в поточному сезоні.
01 вересня 2014
Завершився останній тур цього літа, а саме 5-й тур української Прем’єр-ліги. Війна на сході набирає обертів, а тому ніякого свята на українських трибунах немає. Не до масштабних перформансів зараз, всі розуміють, що зараз кошти краще витрачати на щось більш корисне. Цього туру ми стикнулись з проблемою браку фото, тому про деякі матчі ви дізнаєтесь лише з відеоскріншотів.
Цього року матчі 1/16 Кубку жеребкувались серед сіяних і несіяних, відповідно всі команди Прем’єр-ліги отримали собі суперників з нижчих ліг. І до однієї восьмої пройшли лише три команди з Першої ліги, в плані виїздів Кубок став не таким цікавим, яким міг би бути. Але от в 1/16-й багатьом командам вишки випали цікаві виїзди. Втім, почнемо ми огляд кубкових матчів зі стадії 1/32 фіналу...
18 серпня 2014
До вашої уваги звіт з чергового, вже четвертого туру. Порівняно з попередніми уїкендами, ці вихідні пройшли у більш піднесеному настрої, і супорт був не таким унилим. Яскраві пірошоу та багатолюдні марші Єдності. Звичайно, ситуація в країні - "не до футболу зараз", і з кожним тижнем все більше українських фанатів відправляється на Схід боронити неньку...
13 серпня 2014
Третій тур чемпіонату було розбито на чотири дні, в першу чергу через участь українських команд в єврокубках. Чесно кажучи, жоден матч в плані подій на трибунах важко назвати цікавим, тому і писати особливо нема про що. Звичайно ж, матчем туру була гра Шахтаря проти Металіста. Але оскільки проходила вона у Львові, то й фанатська активність там була невелика.
05 серпня 2014
Другий тур був не дуже яскравим на перформанси. Всі прекрасно розуміють, що зараз не до них. Вперше відбувся спільний марш фанатів Динамо та Металіста. Також вперше пройшли спільною ходою дніпряни та волиняни. Деякі матчі пройшли на траурній ноті - занадто багато смертей сталось останнім часом, як серед фанатів, так і серед футбольних функціонерів.
Війна в країні принесла безліч змін і в футбол, не стало кримських клубів, і кількість команд в Прем’єр-лізі скоротилась до 14-ти, команди з Донецької та Луганської області тимчасово змушені грати на нейтральних полях або на полі суперника. А це аж цілих п’ять команд, що залишаються без належної підтримки. Тим не менш, новий чемпіонат стартував, і всі матчі відбулись. А почався сезон зі свята футболу у Львові.
20-й тур було проведено посеред тижня, але він виявився багатим на події. Як бачимо, в керівництві ПЛ мало що змінилось, і вони продовжують разом з клубами ставити палки в колеса фанатам. А вже на вихідних відбувся тур 27-й, де основна увага була прикута до матчу Металіст - Дніпро та до подій у місті перед грою.
Незвичним видався 19-й тур, адже він був перенесений через події в Україні на резервну дату. Проведення матчів у будні дні призвело до того, що більшість секторів були наполовину пусті, багато хто не мав можливість поїхати на виїзд. Матчем туру стала гра у Києві, між Динамо та Шахтарем. Такого модульного шоу та такої кількості піротехніки давно не бачили українські фанати...
Дуже яскравим виявився 25-й тур української Прем’єр-ліги. Триває перемир’я, тому продовжуються матчі єдності між фанатами, спільні марші та братання господарів з гостями на одному секторі. Ще півроку тому таке здавалося б неможливим, а зараз, не дивлячись ні на що, фанати об’єднались, тому що всі ми - українці, одна родина, отже і фанат фанату брат...
30 березня 2014
Дуже яскравим, а часом і незвичайним виявився 23 тур української Прем’єр-ліги. Два масштабні марші в один день, проходили у Харкові та Дніпропетровську. Вболівальники Капати викрикували «Севастополь», а також разом з гостями співали гімн. Надзвичайні люди, у незвичайні часи, саме так можна сказати про фанатів Таврії та Севастополя, котрим зараз дуже не легко.
18 березня 2014
Ось і розпочалася друга половина сезону 2013/2014. У ці важкі часи для українського народу спільний ворог та прагнення до незалежності об’єднали всіх футбольних фанатів, як ніколи раніше. Не дивлячись на міжклубні війни, фанати українських клубів показали всім, що вони ніколи не залишать один одного без підтримки та допомоги у такі скрутні часи...
Політичні події в країні відсунули футбол на другий план, адміни сайту теж були активно задіяні на Майдані, тому банально не вистачало часу написати звіт про події 18-го, останнього туру в цьому році. Але, незважаючи на двотижневу затримку, було таки вирішено наздогнати втрачене. А цікавого було немало, багато двіжів грілися піротехнікою, проводжаючи свої команди у зимову відпустку.
26 листопада 2013
Завершився ще один, передостанній перед міжсезонням, тур чемпіонату України. Київський Арсенал офіційно виключили з чемпіонату, тому фанати Металіста на цих вихідних відпочивали. Проте їм ще треба буде відвідати другу половину матчу з Дніпром, який не змогли довести до кінця… Загалом, центральним матчем цього туру з погляду перфоменсів та підтримки опинилась зустріч Таврії з Волинню, на якій фанати господарів...
Центральним матчем цього туру було столичне дербі. Велике піротехнічне шоу на Динамо, підбитий Арсенал, який може зникнути вже скоро-скоро і багато ненависті. Проблеми з міліцією на виїзді у фанатів Шахтаря, перформанс від харків’ян в матчі з Чорноморцем та ще багато чого цікавого відбулось на цих вихідних.