03 листопада 2021
Початок тижня ознаменувався матчами у Кубку України. Так, команди визначили хто пробився до чвертьфіналу. Серед ультрас колективів у цьому турнірі найбільш яскраву шизу влаштували фанати Металіста. У чемпіонаті можна виділити ультрас Волині, які відзначилися піро-шоу на матчі своєї команди. Більше подробиць можна дізнатися у добірці новин на нашому сайті.
Насиченим на матчі видався минулий тиждень. Спочатку відлунали кубкові поєдинки. В цих матчах можна відзначити ультрас львівських Карпат, які підготували перф та влаштували піро-шоу. А на вихідних насолоджувалися матчами у чемпіонаті. Фанати Прикарпаття перед галицько-волинським дербі пройшлися маршем. А ультрас Олександрії у Ковалівці випробовували на міцність сектор-клітку. Більше подробиць у невеличкому звіті на нашому сайті.
Гойдалки з відвідуванням матчів на стадіонах тривають і далі. В деяких містах народ спокійно пускають на трибуни, в інших матчі проходять без вболівальників. Кияни продовжують акції протесту проти керівництва клубу та головного тренера. З кожноюгрою зростає сектор Металу, фанати якого на матчі підтримали білоруський народ. Яскраво підтримали свої команди ультрас Кривбасу, черкаського Дніпра та Сум. Більше подробиць у добірці новин за тиждень.
27 листопада 2019
На минулих вихідних в Першій та Другій лігах відлунали заключні матчі цього року. Фанати, як могли робили їх яскравими. Особливо відзначилися ультрас Металіста, Металурга, Прикарпаття та Буковини, які не пошкодували піро на своїх матчах. Поєдинки вікенду припали на день пам’яті жертв Голодомору, тож переважна кількість ультрас підготувала банери з цього приводу. Більше подробиць про всі події можна дізнатися з щотижневого звіту на нашому сайті.
19 листопада 2019
Прем’єр-ліга пішла на невеличку перерву викликану матчами Збірної України, але нудно без представників вищого дивізіону точно не було. Запоріжжя вперше приймало матч національної Збірної. Майже кожний двіж чимось відзначився на своїх матчах. Найяскравіший перф підготували фанати вінницької Ниви. Також, не менш яскраво шизіли фанати Металіста, Авангарда та Металурга, вони відзначилися смачною порцією піро. Більше подробиць у щотижневому звіті від нашого ультрас-порталу.
11 листопада 2019
Початок тижня ознаменувався матчами у єврокубках. На вихідних декілька движів яскраво шизіли у своїх лігах. Ультрас Металіста та Волині підготували чудові перфи на своїх матчах. Фанати запорізького Металурга відсвяткували довгоочікувану перемогу. Гаряче було у поєдинках Кристала та тернопільської Ниви, там ультрас добряче попалили. Ну, а фінальним акордом тижня стало українське класичне у Харкові. Більше подробиць можна дізнатися у нашому звіті.
04 листопада 2019
Початок минулого тижня захопив ультрас-сектори кубковою лихоманкою. На матчі 1/8 більшість команд підготувала невеличкі перфи. Минайці підготували банер та піро на вихід команд. Миколаїв та Альянс спалили левову частку піро на своїх матчах, а родзинкою на торті став шалений поєдинок між Динамо та Шахтарем, де ультрас біло-синіх теж влаштували піро-шоу. В матчах чемпіонатів все пройшло аж занадто спокійно та без яскравих подій. Більше подробиць в традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.
Стартував минулий тиждень з єврокубкових матчів. Кожна з команд здобула залікові пункти, особливо порадувала Олександрія, яка вирвала нічию на виїзді. Нічийна лихоманка продовжилася вже у Прем’єр-лізі, де донеччани вперше в сезоні втратили очки. Виділити серед сірої маси движів, можна хіба що, фанатів Вереса та Металіста, які яскраво запалили на своїх виїздах. Інші ж колективи чимось особливим не виділялися, і були такими ж похмурими, як погода на дворі. Більше подробиць у нашій щотижневій добірці.
Черговий вікенд на ультрас секторах навряд чи можна назвати яскравим. Кількість народу, яка приходять на стадіони залишає бажати кращого. Лише матч в Житомирі може похизуватися аншлагом на трибунах. Львівське дербі подарувало яскраве піро-шоу від ультрас Карпат. Тернополяни вшанували пам’ять трагічно загиблого товариша. Фанати Зірки відсвяткували чемпіонство команди у чемпіонаті Кіровоградщини. Ну, а гра в Харкові закінчилася на романтичній ноті. Більше подробиць можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Найбільша увага на минулому тижні була прикута до гри Збірної України у Харкові та Києві. Тернополяни прийшли на черговий матч чемпіонату у «робі», таким чином протестуючи проти матчів, які ставлять на робочий час. Краматорський колектив YGC відсвяткував 3-тю річницю з дня заснування. Житомиряни забили стадіон під зав’язку на дербі між Поліссям та Нивою. Яскраву шизу на останній домашці влаштували ультрас Поділля. Більше подробиць у добірці новин за тиждень від нашого ультрас-порталу.
Розпочався футбольний тиждень матчами в Єврокубках. Кожен з трьох клубів здобув залікові пункти до своєї скарбнички, найбільше порадували донеччани, які вирвали перемогу вже в доданий час. Погіршення погодних умов зробило свою справу, і без того майже порожні трибуни, стали пустувати ще більше. Ультрас сектори накрила осіння хандра, тож більшість фан-рухів нічим не запам’яталися. Виключенням є, хіба що, гра між Балканами і Чорноморцем, там одесити зірвали матч.
Минулий тиждень видався доволі насиченим. Динамо нарешті зіграло перенесений матч з Маріуполем. Відлунали матчі 1/16 Кубку України, де гаряче з боку обох ультрас-секторів було в Миколаєві. Також яскраво підтримали свою команду фанати Миная. Ультрас Зорі та Полісся влаштували масштабні піро-шоу на своїх матчах. Подробиці цих та інших подій у добірці новин за тиждень від нашого ультрас-порталу.
Минулий тиждень стартував з єврокубкової лихоманки, в якій честь нашої країни захищали одразу три клуби. Перемогою порадувало тільки Динамо. Нарешті прорвало киян і в чемпіонаті. Ультрас Шахтаря продовжують гнути свою лінію проти футболу за паспортами. З приходом справжньої осені та похолоданнями відвідуваність на секторах почала ще більше зменшуватися. Детальніше про те, чим дихала футбольна спільнота на минулому тижні, можна дізнатися з чергового звіту від нашого ультрас-порталу.
У центральному матчі туру Шахтар та Зоря влаштували справжню перестрілку, в якій переможцями вийшли донеччани. Динамо знову поступилося, їх безвиграшна серія триває вже 6 матчів. Ультрас Олександрії підтримали Дніпро, намалювавши банер. Вихідними декілька міст святкували річниці з дня заснування, тож ультрас Миная та Ниви відсвяткували ці події на своїх матчах. Фанати Кременя вважають, що їхня команда грає на контору. Більше подробиць можна дізнатися у добірці новин за тиждень на нашому сайті.
Прем’єр-ліга зробила паузу, викликану матчами Збірної, але баталії у інших лігах набрали обертів. Так, за минулий тиждень у Першій та Другій лігах відграли по два тури. Одесити у Миколаєві мали сутички з правоохоронцями. Запорізький Металург перервав безвиграшну серію матчем у Черкасах. Полісся нарешті повернулося у рідне місто, де в першому ж матчі зібрало аншлаг. Варто також відзначити палку підтримку Збірної у Вільнюсі. Більше деталей можна дізнатися у звіті на нашому сайті.
Розпочався минулий тиждень матчами Кубку України. Обійшлося без гучних сенсацій, хоча трохи здивувала поразка Металіста та виліт Металурга. У середині тижня увага була прикута до матчу Зорі у ЛЄ. Чимось особливим цього вікенду фанатські колективи не відзначилися. Виокремити можна фанатів Металіста, які створили непогану атмосферу на своїй домашці. Завершувався тиждень центральним матчем туру, який проходив у Запоріжжі. Детальніше про все можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас-порталу.
Сьогодні ми знову згадуємо давні части. Мова піде про шостий чемпіонат України. П`ять попередніх статей шукайте на нашому сайті... Сезон 96/97 років розпочався 20 липня. У вищій лізі відбулося скорочення команд з 18 до 16. За підсумками минулого сезону вищий дивізіон покинули СК Миколаїв, Волинь та Зоря. Якщо перші дві команди не мали на той час фанатської підтримки, то втрата Зорі була великим мінусом для вишки.
Футбольний тиждень стартував у вівторок матчами 1/64 Кубку України, а продовжився у п’ятницю декількома зустрічами, серед яких у центральному матчі туру зійшлися запорізький Металург та Металіст. Запоріжці з розмахом відсвяткували 35-річчя фанатського руху. Переважна кількість матчів випадала на День Незалежності, тож ультрас-сектори виглядали патріотично та яскраво. Фанати готували перфи та палили чималу кількість піро. Серед яскравих перфів можна виділити фанатів Волині, Динамо та Минаю.
Насиченим на події можна вважати минулий тиждень. Розпочалися футбольні баталії, ще у вівторок, коли Динамо вилетіло з Ліги Чемпіонів. У четвер Зоря змогла вибороти путівку у наступний раунд Ліги Європи. Краматорські фанати на виїзді в Одесу мали сутички з правоохоронцями. Фанати Ниви навіть попри те, що матчі проходять без глядачів, все рівно підтримують команду під стадіоном. Ультрас Прикарпаття влаштували команді мовчазний протест. Про це та інше, в добірці новин з ультрас секторів від нашого ультрас-порталу.
Центральний матч відбувся у Києві, де Динамо та Шахтар виявляли хто сильніший. Ультрас Динамо зробили цей матч незабутнім, підготувавши чудовий перф та влаштувавши пляжну шизу. Українські фанати продовжують акції на підтримку Дніпра. Так, у цьому турі дніпрян підтримали одразу декілька рухів – Минай, Металіст, запорізький Металург та інші. А от фанати Волині підтримували команду за межами стадіону. Про все це та інше можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Другий тур пройшов спокійно, ультрас не робили якихось надзвичайних перфів, не надто оптимістично виглядає і відвідуваність на секторах. Лідером за кількістю виїздюків звісно є Динамо. Фанати Маріуполя виділилися серед сірої маси цього туру та трохи прикрасили свій матч банером та піро. Ультрас Десни підтримали дніпрян відповідним банером. Більше подробиць про те, чим дихали фанатські сектори на цьому тижні, можна дізнатися з огляду трибун за тиждень від нашого ультрас-порталу.
Непомітно минули два місяці міжсезоння, і от, гра мільйонів знову повернулася. Першими стартували нижчі ліги. Запоріжці, які в останній момент увірвалися до Першої ліги, дали бій столичній Оболоні. Яскраво в усіх сенсах розпочали сезон ультрас Полісся, спаливши чималу кількість піро. Фанати Вереса намалювали банер на підтримку Дніпра. Харків’яни з розмахом відсвяткували 10-річчя колективу Simmer Polecats Crew. Ну, а родзинкою на торті варто вважати матч за Суперкубок в Одесі, де київське Динамо здолало Шахтар.
На минулих вихідних відлунали крайні тури у Першій та Другій лігах. Для деяких команд сезон ще продовжується, адже на них чекають матчі плей-офф за підвищення в класі. Ультрас Металіста спалили багато піро та вибігли на поле, щоб розібратися з арбітром. Фанати Буковини, Кристалу, вінницької та тернопільської Ниви добряче попалили на своїх матчах. Херсонці до речі, добиралися на гру на кораблі. Детальніше про всі події, можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Кремінь достроково вийшов до Першої ліги, і їхні фанати на останній домашці відсвяткували це дійство шампанським та конфеті. Корабели відкатали виїзд до Херсону за Миколаїв-2, де добряче попалили. Не менш гаряче було на секторах Минаю та запорізького Металурга, де ультрас спалили чималу кількість піро. А фанати вінницької Ниви у попередньому турі побили головного арбітра матчу.
Чемпіонати Першої та Другої ліги поступово добігають свого кінця. Тури минулого вікенду навряд чи можна чимось виділити серед інших. Перестрілку в своїх матчах влаштували Інгулець з Оболонню та Калуш з винницькою Нивою. Розгромили суперників Прикарпаття та запорізький Металург. Фанати останнього традиційно яскраво шизіли за команду та забезпечили команді найчисельнішу підтримку в турі. Ультрас Металіста знову викликали команду на серйозну розмову після матча.