Вихідними було відіграно крайні матчі цього сезону, тож український футбол йде на зимове міжсезоння тривалістю у два місяці. Олександрійці повернулися на свої трибуни та жваво підтримали команду у матчі проти гірників. Ультрас Динамо банером підбили підсумки євросезону та передали черговий меседж головному керманичу команди. Дізнатися більше про це та інше можна за посиланням.
30 листопада 2021
Дуже насиченим видався минулий тиждень для українських ультрас. Посеред тижня донецькі фанати відправилися до Мілану, а ультрас Зорі до Риму, або підтримати свої команди у вирішальних єврокубкових матчах. Ну, а далі були баталії у чемпіонатах. Так, у нижчих лігах ультрас з розмахом закривали крайні матчі у цьому році. Гаряче було у Луцьку, Житомирі, Кривому Розі та Львові. Не менш яскрава атмосфера була в Ужгороді, де Минай приймав Динамо. Про все це та про інше, у традиційному звіті на нашому сайті.
08 листопада 2021
Минулого вікенду більша частина фан-рухів нас своїх матчах відзначилася чималою кількістю піро. Палало у Олександрії. Левову частку піро спалили у Ковалівці ультрас Шахтаря. Не менш яскраво виділялися фанати Кривбасу та запорізького Металурга. Останні, до слова, через карантинні заборони не повним складом потрапили на стадіон. А фанати Миная були незадоволені результатом матчу, влаштували акцію та вибігли на поле. Більше подробиць у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
Ковідна лихоманка продовжує набирати оберти. Поступово деякі області переходять у червону зону, а з цим матчі проходять за порожніх трибун. Так, у Запоріжжі фанати Металурга та Зорі підтримували свої команди під стадіоном. Іншій частині ультрас, поки що щастить спостерігати за грою з трибун. У Житомирі та Чернігові місцеві ультрас відзначилися невеличкими піро-шоу. Гаряче було у Сумах, де місцеві фанати влаштували бійку з гравцями команди суперника. Більше подробиць у нашому традиційному звіті.
Одеські ультрас продовжують протестувати та на кожну гру малюють нові банери. Загострення пристрастей було і в українському класичному, там фанати обох команд відзначилися невеличкими акціями. Ультрас Кривбаса пробили виїзд до столиці вперше за вісім років. А представники харківського угрупування Nord Side Firm відсвяткували річницю з дня заснування. Про всі події можна дізнатися із добірки новин на нашому сайті.
Вже сьогодні новий футбольний тиждень відкриється матчами в Кубку України, а ми поки що, пропонуємо згадати чим дихали ультрас сектори на минулому тижні. Яскраво пошизіли на виїзді у Харкові житомиряни, вже давно на секторі не збиралася така кількість народу. Гаряче було у Миколаєві, де фанати обох команд влаштували невеличкі піро-шоу, а херсонці відзначилися ще й забігом на поле. Добротна підтримка з прапорами та піро була і в ультрас запорізького Металурга. Більше подробиць за посиланням.
Останнім часом фанатські сектори збирають не надто багато народу. Можливо прихильники гри мільйонів надають перевагу відпочинку та подорожам, замість того, щоб потерпати від спеки на трибунах. Але і цього вікенду було на що подивитись. Фанати Кривбасу зробили яскравий перф на свій матч. Ультрас Карпат відзначилися аргентинською шизою, а фанати Чорноморця продовжують акції протесту проти тренерського штабу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Фанати Ворскли відзначилися невеличким перфом на матчі-відповіді у Лізі Конференцій. Одесити продовжують боротьбу проти тренерського штабу своєї команди. Ультрас Динамо натякнули Шахтарю, що ті не надто «скромно» ведуть себе у столиці, коли усюди розвішують свою рекламу. Відроджений Металіст повернувся на рідний стадіон та встановив новий рекорд відвідуваності. Яскраво на марші перед грою запалили ультрас Волині. Детальніше про все можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Футбольні баталії на минулому тижні стартували з матчів Кубку. У фанатів Динамо відбулася невеличка сутичка з головним тренером команди. Фани Олександрії підготували перф на гру проти Зорі. Ультрас Кристала, не тільки підтримали команду з даху будівлі, а ще й помилувалися місцевими краєвидами. Детальніше у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
Минулого вікенду повернулися Перша та Друга ліга, проте, повністю насолодитися футболом з глядачами здається не вийде, адже деякі області країни знову потрапили під карантинні заборони. Яскраво свої команди підтримали ультрас Олександрії, Чорноморця та Кривбасу. Там фанати відзначилися піро-шоу та невеличкими перфами. Своє слово проти незадовільної гри команди, сказали і ультрас Шахтаря, вивісивши відповідне полотно на крайньому матчі. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Великий футбол повернувся після міжсезоння ще у середині лютого, а от трибуни досі заповнюються поступово. Через те, що зараз маємо змогу спостерігати лише за Прем’єр-лігою, інфи збирається просто по зернятку, тому до вашої уваги невеличка солянка, яка була зібрана за два останні тижні.
03 листопада 2020
Не встигли фанати Шахтаря та Зорі насолодитися футболом з трибун, як у них забрали і цю маленьку можливість. Наступні єврокубкові матчі, як і всі інші, будуть відбуватися за порожніх трибун. Українські ультрас розуміють, що без футболу на стадіоні вони надовго, тож катають виїзди та відвідують домашки за будь-яких умов. Цього вікенду прорватися на трибуни змогли лише фанати Минаю, та й ті, після ігнору команди тепер вирішили страйкувати. Більше подробиць про події вихідних у нашому традиційному звіті.
Минулий тиждень вийшов дуже насиченим та продуктивним на матчі. Стартував він грою Динамо у кваліфікації до Ліги Чемпіонів. Потім тривали пристрасті в Кубу України, ближче до вихідних дійшла справа і до матчів у Вишці та нижчих лігах. Одесити у Миколаєві знову не дали понудьгувати правоохоронцям. З успіхами команди зросла відвідуваність на секторі Ворскли. Яскраву шизу можна було побачити на секторах фанатів Кристалу, Металу та Кривбасу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Насиченим на події видався минулий футбольний тиждень. Команди в УПЛ відіграли одразу 2 тури. Матчі посеред тижня нічим особливим не запам’яталися, а от матчі вікенду вийшли куди яскравішими. Те ж саме можна сказати і про ультрас. В когорту яскравої шизи можна додати вояж ультрас Динамо до Олександрії, біло-сині добряче попалили на виїзді. Не менш гаряче було і у Львові, де у дербі фанати Карпат влаштували масштабне піро-шоу. Детальніше у звіті від нашого ультрас-порталу.
Футбольний тиждень стартував з проходу Шахтаря до 1/8 фіналу Ліги Європи. В УПЛ Ворскла сенсаційно перемогла Шахтар, також матч у Полтаві став найбільш відвідуваним у 20-му турі. Спекотно у всіх сенсах було на матчі в Дніпрі. Дніпро-1 переміг Динамо, система VAR знову викликала чимало суперечок та додала ще більше перцю у звітній грі. Гаряче було і на секторі киян, які не просто бавилися піро, а й палили атрибутику принципового для себе суперника. Більше подробиць у традиційній добірці новин на нашому сайті.
Два місяці міжсезоння промайнули майже непомітно, і от, вже на цьому тижні гра мільйонів почала збирати народ на стадіони. У цьому турі УПЛ була просто катастрофічно мала відвідуваність. Динамо грало матч при порожніх трибунах, тож ультрас біло-синіх підтримували команду під парканом у Маріїнському парку. Непогано пошизіли у Львові фанати Карпат. Але в цілому жоден з ультрас колективів на цьому тижні не вразив. Більше подробиць у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
Стартував тиждень матчами у єврокубках, де навесні ми зможемо побачити лише Шахтар. В Прем’єр-лізі новорічну атмосферу на матчі в Полтаві створили фанати Карпат. Донеччани в Запоріжжі мали сутички з правоохоронцями. Гаряче було і в центральному матчі туру, де Десна приймала Динамо. Фанати обох команд влаштували добрячі піро-шоу, особливо виділилися кияни, які через незадовільні результати своєї команди влаштували акцію протесту на початку матчу.
Скудним на події видався черговий футбольний тиждень. Минулі вихідні відзнаменувалися лише матчами у Вишці. Народу на секторах з кожним туром все меншає, здається більшість ультрас вже відправилася у відпустки, а інша частина просто втратила цікавість до перепетій у чемпіонаті. У Львові фанати Карпат відчули справжній сором від поразки улюбленої команди. Напруженим видався і центральний поєдинок туру у Києві. Детальніше про все у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
Розпочався тиждень з єврокубкових баталій. Нажаль, не всі команди змогли потішити своїх фанатів позитивними результатами. Шахтар та Динамо ще боротимуться за єврокубкову весну, а от Олександрія припиняє свої виступи на євроарені. В матчах Прем’єр-ліги фанати чимось особливим не вражали, тур пройшов надто спокійно. Через два тури команди підуть на зимову перерву, можливо тоді ультрас зможуть чимось вразити. Про всі події з секторів можна дізнатися у черговій добірці новин на нашому сайті.
11 листопада 2019
Початок тижня ознаменувався матчами у єврокубках. На вихідних декілька движів яскраво шизіли у своїх лігах. Ультрас Металіста та Волині підготували чудові перфи на своїх матчах. Фанати запорізького Металурга відсвяткували довгоочікувану перемогу. Гаряче було у поєдинках Кристала та тернопільської Ниви, там ультрас добряче попалили. Ну, а фінальним акордом тижня стало українське класичне у Харкові. Більше подробиць можна дізнатися у нашому звіті.
04 листопада 2019
Початок минулого тижня захопив ультрас-сектори кубковою лихоманкою. На матчі 1/8 більшість команд підготувала невеличкі перфи. Минайці підготували банер та піро на вихід команд. Миколаїв та Альянс спалили левову частку піро на своїх матчах, а родзинкою на торті став шалений поєдинок між Динамо та Шахтарем, де ультрас біло-синіх теж влаштували піро-шоу. В матчах чемпіонатів все пройшло аж занадто спокійно та без яскравих подій. Більше подробиць в традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.
Стартував минулий тиждень з єврокубкових матчів. Кожна з команд здобула залікові пункти, особливо порадувала Олександрія, яка вирвала нічию на виїзді. Нічийна лихоманка продовжилася вже у Прем’єр-лізі, де донеччани вперше в сезоні втратили очки. Виділити серед сірої маси движів, можна хіба що, фанатів Вереса та Металіста, які яскраво запалили на своїх виїздах. Інші ж колективи чимось особливим не виділялися, і були такими ж похмурими, як погода на дворі. Більше подробиць у нашій щотижневій добірці.
Розпочався футбольний тиждень матчами в Єврокубках. Кожен з трьох клубів здобув залікові пункти до своєї скарбнички, найбільше порадували донеччани, які вирвали перемогу вже в доданий час. Погіршення погодних умов зробило свою справу, і без того майже порожні трибуни, стали пустувати ще більше. Ультрас сектори накрила осіння хандра, тож більшість фан-рухів нічим не запам’яталися. Виключенням є, хіба що, гра між Балканами і Чорноморцем, там одесити зірвали матч.
Минулий тиждень стартував з єврокубкової лихоманки, в якій честь нашої країни захищали одразу три клуби. Перемогою порадувало тільки Динамо. Нарешті прорвало киян і в чемпіонаті. Ультрас Шахтаря продовжують гнути свою лінію проти футболу за паспортами. З приходом справжньої осені та похолоданнями відвідуваність на секторах почала ще більше зменшуватися. Детальніше про те, чим дихала футбольна спільнота на минулому тижні, можна дізнатися з чергового звіту від нашого ультрас-порталу.
У центральному матчі туру Шахтар та Зоря влаштували справжню перестрілку, в якій переможцями вийшли донеччани. Динамо знову поступилося, їх безвиграшна серія триває вже 6 матчів. Ультрас Олександрії підтримали Дніпро, намалювавши банер. Вихідними декілька міст святкували річниці з дня заснування, тож ультрас Миная та Ниви відсвяткували ці події на своїх матчах. Фанати Кременя вважають, що їхня команда грає на контору. Більше подробиць можна дізнатися у добірці новин за тиждень на нашому сайті.