30 листопада 2021
Дуже насиченим видався минулий тиждень для українських ультрас. Посеред тижня донецькі фанати відправилися до Мілану, а ультрас Зорі до Риму, або підтримати свої команди у вирішальних єврокубкових матчах. Ну, а далі були баталії у чемпіонатах. Так, у нижчих лігах ультрас з розмахом закривали крайні матчі у цьому році. Гаряче було у Луцьку, Житомирі, Кривому Розі та Львові. Не менш яскрава атмосфера була в Ужгороді, де Минай приймав Динамо. Про все це та про інше, у традиційному звіті на нашому сайті.
24 листопада 2021
Найбільша увага на минулому тижні була прикута до матчу Збірної у Зенеці, де вирішувалося, чи вийде українська команда з групи. Одразу два сектори гнали команду до перемоги у такому важливому матчі. Стосовно чемпіонатів, які поступово рухаються до міжсезоння, то тут важко виділити якийсь з ультрас-колективів, адже чимось особливим жоден з них не запам’ятався. Але це не означає, що хтось просиджував штани без діла та не підтримував свої клуби. Докладніше про все можна дізнатися за посиланням.
16 листопада 2021
Серед тижня українські вболівальники з різних куточків країни поїхали до Одеси, аби підтримати українську збірну у товариському матчі. А вже вихідними, переживали баталії у нижчих лігах. На минулому вікенді важко когось виділити з ультрас колективів, хіба що житомиряни відзначилися піро. Зате, можна зазначити низьку відвідуваність на трибунах, яка скоріше за все, пов’язана з карантинними заборонами та новими правилами. Більше подробиць у невеличкому дайджесті новин.
03 листопада 2021
Початок тижня ознаменувався матчами у Кубку України. Так, команди визначили хто пробився до чвертьфіналу. Серед ультрас колективів у цьому турнірі найбільш яскраву шизу влаштували фанати Металіста. У чемпіонаті можна виділити ультрас Волині, які відзначилися піро-шоу на матчі своєї команди. Більше подробиць можна дізнатися у добірці новин на нашому сайті.
Ковідна лихоманка продовжує набирати оберти. Поступово деякі області переходять у червону зону, а з цим матчі проходять за порожніх трибун. Так, у Запоріжжі фанати Металурга та Зорі підтримували свої команди під стадіоном. Іншій частині ультрас, поки що щастить спостерігати за грою з трибун. У Житомирі та Чернігові місцеві ультрас відзначилися невеличкими піро-шоу. Гаряче було у Сумах, де місцеві фанати влаштували бійку з гравцями команди суперника. Більше подробиць у нашому традиційному звіті.
Поки Прем’єр-ліга пішла на відпочинок викликаний матчами Збірної, команди нижчих ліг встигли відіграти вже два тури на цьому тижні. Українські вболівальники забезпечили яскраву підтримку національній команді у Гельсінкі. Погіршення епідемічної ситуації в країни внесло свої корективи у відвідування спортивних заходів, тож народу на секторах стало значно менше. Загалом, чимось особливим жоден з фан-рухів не відзначився. До вашої уваги невеличка добірка новин з ультрас-секторів.
На початку минулого тижня відлунали матчі у Кубку України. Чимось особливим на цій стадії турніру фанати не відзначилися. Куди яскравішими були події у чемпіонатах. Фанати Минаю підготували невеличкий перф на матч зі Львовом. Ультрас Кривбаса та Металіста пройшлися маршем перед грою. Чудову шизу подарували своїм командам фанати запорізького Металурга та Олександрії. Ну, а найяскравіше, напевно було у Вінниці, де місцеві ультра добряче попалили. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Вже сьогодні новий футбольний тиждень відкриється матчами в Кубку України, а ми поки що, пропонуємо згадати чим дихали ультрас сектори на минулому тижні. Яскраво пошизіли на виїзді у Харкові житомиряни, вже давно на секторі не збиралася така кількість народу. Гаряче було у Миколаєві, де фанати обох команд влаштували невеличкі піро-шоу, а херсонці відзначилися ще й забігом на поле. Добротна підтримка з прапорами та піро була і в ультрас запорізького Металурга. Більше подробиць за посиланням.
Переважна кількість ультрас на матчах своїх команд активно привертає увагу до ситуації з ув’язненими харківськими та черкаськими патріотами. Фанати малюють банери та намагаються хоч якось підтримати хлопців. Ультрас Олександрії повернулися на рідний стадіон та відзначили цю подію піро-шоу. Одесити за допомогою банерів продовжують свої акції протесту. Яскраву атмосферу цього вікенду влаштували ультрас Минаю, Полісся, Буковини та Кристалу. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.
Серед минулого тижня відлунали матчі 1/32 фіналу Кубку. Найбільше уваги викликала гра у Львові. Команди вражали цікавою та моментами напруженою грою, а фанати яскравим піро-шоу. У Черкасах ультрас Дніпра та Ниви пройшлися маршем на підтримку ветеранів Довбиша та Кухарчука, яких було ув’язнено. Детальніше про всі події можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас-порталу.
Насиченим на матчі видався минулий тиждень. Спочатку відлунали кубкові поєдинки. В цих матчах можна відзначити ультрас львівських Карпат, які підготували перф та влаштували піро-шоу. А на вихідних насолоджувалися матчами у чемпіонаті. Фанати Прикарпаття перед галицько-волинським дербі пройшлися маршем. А ультрас Олександрії у Ковалівці випробовували на міцність сектор-клітку. Більше подробиць у невеличкому звіті на нашому сайті.
Останнім часом фанатські сектори збирають не надто багато народу. Можливо прихильники гри мільйонів надають перевагу відпочинку та подорожам, замість того, щоб потерпати від спеки на трибунах. Але і цього вікенду було на що подивитись. Фанати Кривбасу зробили яскравий перф на свій матч. Ультрас Карпат відзначилися аргентинською шизою, а фанати Чорноморця продовжують акції протесту проти тренерського штабу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Фанати Ворскли відзначилися невеличким перфом на матчі-відповіді у Лізі Конференцій. Одесити продовжують боротьбу проти тренерського штабу своєї команди. Ультрас Динамо натякнули Шахтарю, що ті не надто «скромно» ведуть себе у столиці, коли усюди розвішують свою рекламу. Відроджений Металіст повернувся на рідний стадіон та встановив новий рекорд відвідуваності. Яскраво на марші перед грою запалили ультрас Волині. Детальніше про все можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Міжсезоння добігло свого кінця і велика гра знову почала збирати народ на стадіони. Фанати Чорноморця та Миколаєва провели акції протесту, у кожних на це свої причини. Завдяки використанню піро яскраво у цьому турі виглядали сектори фанатів Прикарпаття, Полісся, Металіста та Кристалу. Трохи більше подробиць можна дізнатися з добірки новин від нашого ультрас-порталу.
Вихідними було відіграно крайні матчі цього сезону у нижчих лігах. Ультрас намагалися зробити поєдинки незабутніми, влаштовували невеличкі перфи, підводили підсумки та нагороджували золотників. Тепер можна сміливо відправлятися назустріч міжсезонню. Трохи більше подробиць про те, чим дихали фан-сектори минулого вікенду, можна дізнатися у традиційному звіті на нашому сайті.
Змагання у нижчих лігах майже вийшли на фінішну пряму. Залишилося відіграти лише один тур, тож перед тим, як піти на перерву у міжсезоння, більшість ультрас вирішила зробити щось яскраве на своїх матчах. Що з цього вийшло, можна дізнатися з невеличкого звіту від нашого ультрас-порталу.
З волинського дербі стартував минулий футбольний тиждень. Луцькі та рівненські фанати влаштували непогану шизу у принциповому для них матчі. Житомиряни налаштовували команду на перемогу за допомогою мотивуючого красномовного банера. А от у Харкові на матчі Металу, було встановлено рекорд відвідуваності серед всіх українських ліг у цьому сезоні. Більше подробиць можна дізнатися у щотижневому звіті на нашому сайті.
На минулому тижні було визначено переможця Кубку України, відіграли перенесені матчі та відлунали чергові тури у Першій та Другій лігах. Фінал Кубку вийшов з перчинкою, ультрас Динамо не потрапили на стадіон та мали сутички з правоохоронцями. Не обійшлося без бійки і у Кривому Розі, де «космонавти» била кийками фанатів запорізького Металурга. Також було декілька піро-шоу, відірвалися на повну фанати Зорі, Полісся та Кривбасу. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.
Нарешті карантин в більшості областей послабили, і фанати змогли насолоджуватися матчами та підтримувати команди безпосередньо з трибун. Крайні матчі відлунали в УПЛ. Ультрас Динамо в Ковалівці не змогли повним складом потрапити на стадіон. Доволі атмосферно було на секторах Миколаєва, Чорноморця та Металу, де ультрас влаштували невеличкі піро-шоу. Більше подробиць можна дізнатися у дайджесті новин від нашого ультрас-порталу.
Передсвяткова лихоманка захопила народ, тим паче цей карантин так всіх дістав, тому не дивно що більшість люду віддала перевагу пікнікам та подорожам замість футболу. Ультрас Динамо на стадіон не потрапили, але все рівно приїхали до Полтави нічогеньким складом. Фанати Десни та Поділля замість сектору вболівали за команди з парканів стадіону. Ультрас Кристала, Кривбаса та Зірки напевно найбільше щасливі, адже спостерігають за футболом з трибун. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.
Футбольні баталії на минулому тижні стартували з матчів Кубку. У фанатів Динамо відбулася невеличка сутичка з головним тренером команди. Фани Олександрії підготували перф на гру проти Зорі. Ультрас Кристала, не тільки підтримали команду з даху будівлі, а ще й помилувалися місцевими краєвидами. Детальніше у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
Не зважаючи на карантинні заборони, минулий вікенд видався доволі продуктивним. Переважна кількість фанатів спостерігала за матчами через паркани, під стадіонами та шукали будь-які шляхи, щоб підтримати улюблену команду. Були також і ті ультрас, яким посміхнулася вдача, і вони змогли пошизіти на трибунах. Трохи більше подробиць у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
Допоки посилення карантинних норм повністю не набрало чинності, частині фанатів навіть вдалося потрапити на стадіон, інша ж частина спостерігає за матчами команди, як тільки зможе. Ультрас Динамо продовжують акції проти головного тренера команди. Добрячу шизу з піро можна було побачити від фанатів Кривбаса, запорізького Металурга та вінницької Ниви. Детальніше у добірці новин на нашому сайті.
Не встигли фанати в повній мірі повернутися на стадіони, як нова хвиля «корони» почала накривати області, в результаті чого, трибуни знову почали ставати порожніми. Деяким ультрас таки пощастило з тим, щоб подивитися матчі наживо. Житомиряни святкували повернення на рідний стадіон та пройшлися маршем з цього приводу. Одесити з розмахом відзначили 85-річчя свого клубу. Яскраву шизу влаштували фанати запорізького Металурга та Кривбасу. Детальніше у добірці новин за тиждень від нашого ультрас-порталу.
Минулого вікенду повернулися Перша та Друга ліга, проте, повністю насолодитися футболом з глядачами здається не вийде, адже деякі області країни знову потрапили під карантинні заборони. Яскраво свої команди підтримали ультрас Олександрії, Чорноморця та Кривбасу. Там фанати відзначилися піро-шоу та невеличкими перфами. Своє слово проти незадовільної гри команди, сказали і ультрас Шахтаря, вивісивши відповідне полотно на крайньому матчі. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.