Вихідними було відіграно крайні матчі цього сезону, тож український футбол йде на зимове міжсезоння тривалістю у два місяці. Олександрійці повернулися на свої трибуни та жваво підтримали команду у матчі проти гірників. Ультрас Динамо банером підбили підсумки євросезону та передали черговий меседж головному керманичу команди. Дізнатися більше про це та інше можна за посиланням.
Прем’єр-ліга поступово виходить на фінішну пряму. Вихідними відлунали передостанні матчі у цьому році. Ультрас Динамо та фанати Металіста 1925 яскраво запалили на своїх матчах. А от фанати Олександрії бойкотували на матчі, через дії нового керівництва клубу, де в попередній грі копами було затримано одного з представників руху за використання піротехніки. До вашої уваги невеличка добірка новин з фанатських секторів від нашого ультрас-порталу.
30 листопада 2021
Дуже насиченим видався минулий тиждень для українських ультрас. Посеред тижня донецькі фанати відправилися до Мілану, а ультрас Зорі до Риму, або підтримати свої команди у вирішальних єврокубкових матчах. Ну, а далі були баталії у чемпіонатах. Так, у нижчих лігах ультрас з розмахом закривали крайні матчі у цьому році. Гаряче було у Луцьку, Житомирі, Кривому Розі та Львові. Не менш яскрава атмосфера була в Ужгороді, де Минай приймав Динамо. Про все це та про інше, у традиційному звіті на нашому сайті.
24 листопада 2021
Найбільша увага на минулому тижні була прикута до матчу Збірної у Зенеці, де вирішувалося, чи вийде українська команда з групи. Одразу два сектори гнали команду до перемоги у такому важливому матчі. Стосовно чемпіонатів, які поступово рухаються до міжсезоння, то тут важко виділити якийсь з ультрас-колективів, адже чимось особливим жоден з них не запам’ятався. Але це не означає, що хтось просиджував штани без діла та не підтримував свої клуби. Докладніше про все можна дізнатися за посиланням.
03 листопада 2021
Початок тижня ознаменувався матчами у Кубку України. Так, команди визначили хто пробився до чвертьфіналу. Серед ультрас колективів у цьому турнірі найбільш яскраву шизу влаштували фанати Металіста. У чемпіонаті можна виділити ультрас Волині, які відзначилися піро-шоу на матчі своєї команди. Більше подробиць можна дізнатися у добірці новин на нашому сайті.
Ковідна лихоманка продовжує набирати оберти. Поступово деякі області переходять у червону зону, а з цим матчі проходять за порожніх трибун. Так, у Запоріжжі фанати Металурга та Зорі підтримували свої команди під стадіоном. Іншій частині ультрас, поки що щастить спостерігати за грою з трибун. У Житомирі та Чернігові місцеві ультрас відзначилися невеличкими піро-шоу. Гаряче було у Сумах, де місцеві фанати влаштували бійку з гравцями команди суперника. Більше подробиць у нашому традиційному звіті.
На початку минулого тижня відлунали матчі у Кубку України. Чимось особливим на цій стадії турніру фанати не відзначилися. Куди яскравішими були події у чемпіонатах. Фанати Минаю підготували невеличкий перф на матч зі Львовом. Ультрас Кривбаса та Металіста пройшлися маршем перед грою. Чудову шизу подарували своїм командам фанати запорізького Металурга та Олександрії. Ну, а найяскравіше, напевно було у Вінниці, де місцеві ультра добряче попалили. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Насиченим на матчі видався минулий тиждень. Спочатку відлунали кубкові поєдинки. В цих матчах можна відзначити ультрас львівських Карпат, які підготували перф та влаштували піро-шоу. А на вихідних насолоджувалися матчами у чемпіонаті. Фанати Прикарпаття перед галицько-волинським дербі пройшлися маршем. А ультрас Олександрії у Ковалівці випробовували на міцність сектор-клітку. Більше подробиць у невеличкому звіті на нашому сайті.
Останнім часом фанатські сектори збирають не надто багато народу. Можливо прихильники гри мільйонів надають перевагу відпочинку та подорожам, замість того, щоб потерпати від спеки на трибунах. Але і цього вікенду було на що подивитись. Фанати Кривбасу зробили яскравий перф на свій матч. Ультрас Карпат відзначилися аргентинською шизою, а фанати Чорноморця продовжують акції протесту проти тренерського штабу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Фанати Ворскли відзначилися невеличким перфом на матчі-відповіді у Лізі Конференцій. Одесити продовжують боротьбу проти тренерського штабу своєї команди. Ультрас Динамо натякнули Шахтарю, що ті не надто «скромно» ведуть себе у столиці, коли усюди розвішують свою рекламу. Відроджений Металіст повернувся на рідний стадіон та встановив новий рекорд відвідуваності. Яскраво на марші перед грою запалили ультрас Волині. Детальніше про все можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Нарешті карантин в більшості областей послабили, і фанати змогли насолоджуватися матчами та підтримувати команди безпосередньо з трибун. Крайні матчі відлунали в УПЛ. Ультрас Динамо в Ковалівці не змогли повним складом потрапити на стадіон. Доволі атмосферно було на секторах Миколаєва, Чорноморця та Металу, де ультрас влаштували невеличкі піро-шоу. Більше подробиць можна дізнатися у дайджесті новин від нашого ультрас-порталу.
Важко назвати минулий тиждень продуктивним. Зовсім мало інформації вдалося зібрати для звіту. Будемо сподіватися, що з наступного тижня ситуація стане трохи цікавішою, адже вихідними повертаються Перша та Друга ліги. А поки що, маємо те, що маємо. Невеличка добірка новин до вашої уваги.
У середині тижня найбільше уваги було прикуто до чвертьфінальних матчів у Кубку України. Фанати Вереса влаштували добряче піро-шоу на матчі проти Зорі. Ультрас Динамо продовжують «війну» проти керівництва клубу. У матчах Вишки варто виділити минайців, які також непогано попалили на виїзді у столиці. Більш детально у невеличкому огляді від нашого ультрас-порталу.
Великий футбол повернувся після міжсезоння ще у середині лютого, а от трибуни досі заповнюються поступово. Через те, що зараз маємо змогу спостерігати лише за Прем’єр-лігою, інфи збирається просто по зернятку, тому до вашої уваги невеличка солянка, яка була зібрана за два останні тижні.
Минулий тиждень був доволі продуктивним на матчі. Спочатку ми змогли спостерігати за перипетіями у Кубку України. Особливих сенсацій там, мабуть не сталося. Найактивнішими в плані шизи були фанати Олександрії, які влаштували піро-шоу. На вихідних справа перейшла до чемпіонату. Надто яскравих перфів тут не було, хоча можна виділити ультрас запорізького Металурга та їхній яскравий виїзд до Маріуполя. Матчі Першої ліги будуть гратися і сьогодні, тож скоріше за все, наш звіт буде доповнюватися...
З сумних новин розпочався минулий вікенд. У суботу під Чугуєвом впав військовий літак АН-26, на борту якого знаходилося 27 пасажирів, вижити вдалося лише одному…У зв’язку з цим усі матчі розпочиналися з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих. Декілька фанатських рухів вивісили на матчах банери з цього приводу. В цілому тур пройшов рівно, без ексцесів, надзвичайних новин та без особливих перфів. Пару слів про матчі вихідних можна дізнатися з традиційного звіту на нашому сайті.
Минулий тиждень вийшов дуже насиченим та продуктивним на матчі. Стартував він грою Динамо у кваліфікації до Ліги Чемпіонів. Потім тривали пристрасті в Кубу України, ближче до вихідних дійшла справа і до матчів у Вишці та нижчих лігах. Одесити у Миколаєві знову не дали понудьгувати правоохоронцям. З успіхами команди зросла відвідуваність на секторі Ворскли. Яскраву шизу можна було побачити на секторах фанатів Кристалу, Металу та Кривбасу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Насиченим на події видався минулий футбольний тиждень. Команди в УПЛ відіграли одразу 2 тури. Матчі посеред тижня нічим особливим не запам’яталися, а от матчі вікенду вийшли куди яскравішими. Те ж саме можна сказати і про ультрас. В когорту яскравої шизи можна додати вояж ультрас Динамо до Олександрії, біло-сині добряче попалили на виїзді. Не менш гаряче було і у Львові, де у дербі фанати Карпат влаштували масштабне піро-шоу. Детальніше у звіті від нашого ультрас-порталу.
Футбольний тиждень стартував з проходу Шахтаря до 1/8 фіналу Ліги Європи. В УПЛ Ворскла сенсаційно перемогла Шахтар, також матч у Полтаві став найбільш відвідуваним у 20-му турі. Спекотно у всіх сенсах було на матчі в Дніпрі. Дніпро-1 переміг Динамо, система VAR знову викликала чимало суперечок та додала ще більше перцю у звітній грі. Гаряче було і на секторі киян, які не просто бавилися піро, а й палили атрибутику принципового для себе суперника. Більше подробиць у традиційній добірці новин на нашому сайті.
Стартував тиждень матчами у єврокубках, де навесні ми зможемо побачити лише Шахтар. В Прем’єр-лізі новорічну атмосферу на матчі в Полтаві створили фанати Карпат. Донеччани в Запоріжжі мали сутички з правоохоронцями. Гаряче було і в центральному матчі туру, де Десна приймала Динамо. Фанати обох команд влаштували добрячі піро-шоу, особливо виділилися кияни, які через незадовільні результати своєї команди влаштували акцію протесту на початку матчу.
Скудним на події видався черговий футбольний тиждень. Минулі вихідні відзнаменувалися лише матчами у Вишці. Народу на секторах з кожним туром все меншає, здається більшість ультрас вже відправилася у відпустки, а інша частина просто втратила цікавість до перепетій у чемпіонаті. У Львові фанати Карпат відчули справжній сором від поразки улюбленої команди. Напруженим видався і центральний поєдинок туру у Києві. Детальніше про все у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
Розпочався тиждень з єврокубкових баталій. Нажаль, не всі команди змогли потішити своїх фанатів позитивними результатами. Шахтар та Динамо ще боротимуться за єврокубкову весну, а от Олександрія припиняє свої виступи на євроарені. В матчах Прем’єр-ліги фанати чимось особливим не вражали, тур пройшов надто спокійно. Через два тури команди підуть на зимову перерву, можливо тоді ультрас зможуть чимось вразити. Про всі події з секторів можна дізнатися у черговій добірці новин на нашому сайті.
27 листопада 2019
На минулих вихідних в Першій та Другій лігах відлунали заключні матчі цього року. Фанати, як могли робили їх яскравими. Особливо відзначилися ультрас Металіста, Металурга, Прикарпаття та Буковини, які не пошкодували піро на своїх матчах. Поєдинки вікенду припали на день пам’яті жертв Голодомору, тож переважна кількість ультрас підготувала банери з цього приводу. Більше подробиць про всі події можна дізнатися з щотижневого звіту на нашому сайті.
11 листопада 2019
Початок тижня ознаменувався матчами у єврокубках. На вихідних декілька движів яскраво шизіли у своїх лігах. Ультрас Металіста та Волині підготували чудові перфи на своїх матчах. Фанати запорізького Металурга відсвяткували довгоочікувану перемогу. Гаряче було у поєдинках Кристала та тернопільської Ниви, там ультрас добряче попалили. Ну, а фінальним акордом тижня стало українське класичне у Харкові. Більше подробиць можна дізнатися у нашому звіті.
04 листопада 2019
Початок минулого тижня захопив ультрас-сектори кубковою лихоманкою. На матчі 1/8 більшість команд підготувала невеличкі перфи. Минайці підготували банер та піро на вихід команд. Миколаїв та Альянс спалили левову частку піро на своїх матчах, а родзинкою на торті став шалений поєдинок між Динамо та Шахтарем, де ультрас біло-синіх теж влаштували піро-шоу. В матчах чемпіонатів все пройшло аж занадто спокійно та без яскравих подій. Більше подробиць в традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.