30 листопада 2021
Дуже насиченим видався минулий тиждень для українських ультрас. Посеред тижня донецькі фанати відправилися до Мілану, а ультрас Зорі до Риму, або підтримати свої команди у вирішальних єврокубкових матчах. Ну, а далі були баталії у чемпіонатах. Так, у нижчих лігах ультрас з розмахом закривали крайні матчі у цьому році. Гаряче було у Луцьку, Житомирі, Кривому Розі та Львові. Не менш яскрава атмосфера була в Ужгороді, де Минай приймав Динамо. Про все це та про інше, у традиційному звіті на нашому сайті.
З волинського дербі стартував минулий футбольний тиждень. Луцькі та рівненські фанати влаштували непогану шизу у принциповому для них матчі. Житомиряни налаштовували команду на перемогу за допомогою мотивуючого красномовного банера. А от у Харкові на матчі Металу, було встановлено рекорд відвідуваності серед всіх українських ліг у цьому сезоні. Більше подробиць можна дізнатися у щотижневому звіті на нашому сайті.
На минулому тижні було визначено переможця Кубку України, відіграли перенесені матчі та відлунали чергові тури у Першій та Другій лігах. Фінал Кубку вийшов з перчинкою, ультрас Динамо не потрапили на стадіон та мали сутички з правоохоронцями. Не обійшлося без бійки і у Кривому Розі, де «космонавти» била кийками фанатів запорізького Металурга. Також було декілька піро-шоу, відірвалися на повну фанати Зорі, Полісся та Кривбасу. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.
Не зважаючи на карантинні заборони, минулий вікенд видався доволі продуктивним. Переважна кількість фанатів спостерігала за матчами через паркани, під стадіонами та шукали будь-які шляхи, щоб підтримати улюблену команду. Були також і ті ультрас, яким посміхнулася вдача, і вони змогли пошизіти на трибунах. Трохи більше подробиць у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
У середині тижня найбільше уваги було прикуто до чвертьфінальних матчів у Кубку України. Фанати Вереса влаштували добряче піро-шоу на матчі проти Зорі. Ультрас Динамо продовжують «війну» проти керівництва клубу. У матчах Вишки варто виділити минайців, які також непогано попалили на виїзді у столиці. Більш детально у невеличкому огляді від нашого ультрас-порталу.
17 листопада 2020
Поки Прем’єр-ліга пішла на перерву викликану матчами Збірної, баталії у нижчих лігах продовжили набирати оберти. Так, представники Першої ліги встигли відіграти на тижні цілих 2 тури. Особливу увагу минулого вікенду привернули два матчі. У Кривому Розі яскраве піро-шоу на спільному імпровізованому секторі влаштували ультрас Кривбаса та Металу. Не менш гаряче було у Млинові, де фанати Волині окрім піро-шоу влаштували також сутички з правоохоронцями. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.
З сумних новин розпочався минулий вікенд. У суботу під Чугуєвом впав військовий літак АН-26, на борту якого знаходилося 27 пасажирів, вижити вдалося лише одному…У зв’язку з цим усі матчі розпочиналися з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих. Декілька фанатських рухів вивісили на матчах банери з цього приводу. В цілому тур пройшов рівно, без ексцесів, надзвичайних новин та без особливих перфів. Пару слів про матчі вихідних можна дізнатися з традиційного звіту на нашому сайті.
Минулий тиждень вийшов дуже насиченим та продуктивним на матчі. Стартував він грою Динамо у кваліфікації до Ліги Чемпіонів. Потім тривали пристрасті в Кубу України, ближче до вихідних дійшла справа і до матчів у Вишці та нижчих лігах. Одесити у Миколаєві знову не дали понудьгувати правоохоронцям. З успіхами команди зросла відвідуваність на секторі Ворскли. Яскраву шизу можна було побачити на секторах фанатів Кристалу, Металу та Кривбасу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Гойдалки з відвідуванням матчів на стадіонах тривають і далі. В деяких містах народ спокійно пускають на трибуни, в інших матчі проходять без вболівальників. Кияни продовжують акції протесту проти керівництва клубу та головного тренера. З кожноюгрою зростає сектор Металу, фанати якого на матчі підтримали білоруський народ. Яскраво підтримали свої команди ультрас Кривбасу, черкаського Дніпра та Сум. Більше подробиць у добірці новин за тиждень.
Стартував минулий тиждень з єврокубкових матчів. Кожна з команд здобула залікові пункти, особливо порадувала Олександрія, яка вирвала нічию на виїзді. Нічийна лихоманка продовжилася вже у Прем’єр-лізі, де донеччани вперше в сезоні втратили очки. Виділити серед сірої маси движів, можна хіба що, фанатів Вереса та Металіста, які яскраво запалили на своїх виїздах. Інші ж колективи чимось особливим не виділялися, і були такими ж похмурими, як погода на дворі. Більше подробиць у нашій щотижневій добірці.
Прем’єр-ліга зробила паузу, викликану матчами Збірної, але баталії у інших лігах набрали обертів. Так, за минулий тиждень у Першій та Другій лігах відграли по два тури. Одесити у Миколаєві мали сутички з правоохоронцями. Запорізький Металург перервав безвиграшну серію матчем у Черкасах. Полісся нарешті повернулося у рідне місто, де в першому ж матчі зібрало аншлаг. Варто також відзначити палку підтримку Збірної у Вільнюсі. Більше деталей можна дізнатися у звіті на нашому сайті.
Футбольний тиждень стартував у вівторок матчами 1/64 Кубку України, а продовжився у п’ятницю декількома зустрічами, серед яких у центральному матчі туру зійшлися запорізький Металург та Металіст. Запоріжці з розмахом відсвяткували 35-річчя фанатського руху. Переважна кількість матчів випадала на День Незалежності, тож ультрас-сектори виглядали патріотично та яскраво. Фанати готували перфи та палили чималу кількість піро. Серед яскравих перфів можна виділити фанатів Волині, Динамо та Минаю.
Насиченим на події можна вважати минулий тиждень. Розпочалися футбольні баталії, ще у вівторок, коли Динамо вилетіло з Ліги Чемпіонів. У четвер Зоря змогла вибороти путівку у наступний раунд Ліги Європи. Краматорські фанати на виїзді в Одесу мали сутички з правоохоронцями. Фанати Ниви навіть попри те, що матчі проходять без глядачів, все рівно підтримують команду під стадіоном. Ультрас Прикарпаття влаштували команді мовчазний протест. Про це та інше, в добірці новин з ультрас секторів від нашого ультрас-порталу.
Непомітно минули два місяці міжсезоння, і от, гра мільйонів знову повернулася. Першими стартували нижчі ліги. Запоріжці, які в останній момент увірвалися до Першої ліги, дали бій столичній Оболоні. Яскраво в усіх сенсах розпочали сезон ультрас Полісся, спаливши чималу кількість піро. Фанати Вереса намалювали банер на підтримку Дніпра. Харків’яни з розмахом відсвяткували 10-річчя колективу Simmer Polecats Crew. Ну, а родзинкою на торті варто вважати матч за Суперкубок в Одесі, де київське Динамо здолало Шахтар.
На минулих вихідних відлунали крайні тури у Першій та Другій лігах. Для деяких команд сезон ще продовжується, адже на них чекають матчі плей-офф за підвищення в класі. Ультрас Металіста спалили багато піро та вибігли на поле, щоб розібратися з арбітром. Фанати Буковини, Кристалу, вінницької та тернопільської Ниви добряче попалили на своїх матчах. Херсонці до речі, добиралися на гру на кораблі. Детальніше про всі події, можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Кремінь достроково вийшов до Першої ліги, і їхні фанати на останній домашці відсвяткували це дійство шампанським та конфеті. Корабели відкатали виїзд до Херсону за Миколаїв-2, де добряче попалили. Не менш гаряче було на секторах Минаю та запорізького Металурга, де ультрас спалили чималу кількість піро. А фанати вінницької Ниви у попередньому турі побили головного арбітра матчу.
Насиченими на події були останні тури у нижчих лігах. Перші матчі гралися серед тижня, що зовсім не стало на заваді для відвідуваності на секторах. Ультрас залюбки катали виїзди та підтримували свої команди. Фанати Вереса в кожному матчі влаштовують піро-шоу. Ультрас Металіста не задоволені останніми результатами команди, тож провели з цього приводу невеличку акцію на останньому матчі. Фанати Буковини на крайню домашку підготували чудовий перф та добряче попалили. Більше подробиць про все можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас порталу.
Через щільність турів у Першій та Другій лігах та іноді нестачею фото, ми вирішили об’єднати в один звіт декілька турів, тож через це, виникла затримка чергового звіту. Переважна кількість матчів відбувається у будні дні, тож через це, впала і так не надто велика відвідуваність. Фанати Полісся відсвяткували 60-річчя клубу та добряче попалили з цього приводу. Багато колективів підготували на свої матчі банери в пам’ять про Миколу Волкова. Найбільшу увагу до себе привернули ультрас Металіста. Харків’яни пройшлися маршем перед грою та підготували на матч великий банер, яким вшанували усіх загиблих на Донбасі ультрас. Більше подробиць можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Продуктивним на забиті м’ячі видалися одразу 3 поєдинки у нижчих лігах. Так, 6 голів було забито у матчі Оболонь – Волинь. На м’яч менше було забито у матчах між Авангардом та Миколаєвом, таку ж кількість голів глядачі побачили у матчі Кремень – Нікополь. Серед ультрас-колективів важко когось виділити. Кожен підтримував свою команду в межах своїх можливостей.
Досить активними на минулих вихідних були колективи обох ліг. Друга ліга відіграла останні матчі в цьому році, тож переважна кількість банд пошизіла на славу. Чудово підтримали свої команди фанати Зірки та Металіста, підготувавши на матчі невеличкі перфи. Більш гаряче було у Тернополі, де фанати Ниви та Вереса на двох спалили чималу кількість піро. Яскраво завершили цей рік і запорізькі ультрас.
У фанатів Прикарпаття на грі у Зорі відбулися сутички зі стюардами через піро. Фанати Металіста влаштували на секторі передноворічну атмосферу, одягнувши різноманітні новорічні атрибути. Ультрас Оболоні привітали з ювілеєм капітана своєї команди Андрія Корнєва. Яскрава атмосфера з безліччю прапорів була на ультрас секторах Волині та Полісся.
Справжній трилер з перестрілкою влаштували у Луцьку Волинь та Гірник-Спорт, забивши на двох 8 м’ячів. Фанати Кременя підтримували команду з порцією конфеті. Подоляни добряче попалили на виїзді у Тернополі. Також ми не оминули увагою матчі 1/8 Кубку України, в яких знову гаряче було в Одесі. А на фанатів Динамо у Минаї напали люди у чорному, з якими далі відбулася не одна сутичка.
Ультрас Зірки намалювали новий лицьовик та зробили перф з конфеті та прапорами. Масштабні піро-шоу влаштували фанати Волині та вінницької Ниви. А фанати запорізького Металурга після невдалого матчу викликали команду на розбір польотів. Детальніше про ці та інші події з ультрас секторів у невеличкому звіті на нашому сайті.
Фанати Зірки піротехнікою відсвяткували 22 річницю створення угрупування HVF. Ультрас Волині привітали з Днем Народження гравців своєї команди. Запоріжці спалили чималу кількість піро у Кременчуці. Класна атмосфера з напругою на полі та піро від ультрас обох команд була на матчі у Херсоні. Більш докладно про всі події 13-го туру у нижчих лігах у традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.
Не надто багатим на події видався черговий тур у нижчих лігах. Але є колективи, які цього тижня виділялися поміж інших. Так, фанати з Рівного добротно попалили на виїзді у Новограді-Волинському, через що у них навіть почалися сутички з місцевими та правоохоронцями. Також на свої матчі яскраві перфи підготували ультрас Буковини та Волині. Детальніше про ці та інші події з ультрас секторів у нашому невеличкому звіті.