Переважна кількість ультрас на матчах своїх команд активно привертає увагу до ситуації з ув’язненими харківськими та черкаськими патріотами. Фанати малюють банери та намагаються хоч якось підтримати хлопців. Ультрас Олександрії повернулися на рідний стадіон та відзначили цю подію піро-шоу. Одесити за допомогою банерів продовжують свої акції протесту. Яскраву атмосферу цього вікенду влаштували ультрас Минаю, Полісся, Буковини та Кристалу. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.
Серед минулого тижня відлунали матчі 1/32 фіналу Кубку. Найбільше уваги викликала гра у Львові. Команди вражали цікавою та моментами напруженою грою, а фанати яскравим піро-шоу. У Черкасах ультрас Дніпра та Ниви пройшлися маршем на підтримку ветеранів Довбиша та Кухарчука, яких було ув’язнено. Детальніше про всі події можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас-порталу.
Минулий тиждень виявився не таким яскравим на події та перфи та пройшов більш спокійно. Виключенням є хіба що фанати львівських Карпат, які на кубковій грі влаштували потужне піро-шоу. Одесити продовжують акцію проти тренерського штабу. А ультрас Кривбаса підтримали банером представників блоку KCP (Металіст), яких нещодавно затримали в Харкові. Більш розгорнуто про всі події можна дізнатися з невеличкої добірки новин.
З волинського дербі стартував минулий футбольний тиждень. Луцькі та рівненські фанати влаштували непогану шизу у принциповому для них матчі. Житомиряни налаштовували команду на перемогу за допомогою мотивуючого красномовного банера. А от у Харкові на матчі Металу, було встановлено рекорд відвідуваності серед всіх українських ліг у цьому сезоні. Більше подробиць можна дізнатися у щотижневому звіті на нашому сайті.
Якимось надзвичайними подіями баталії у Першій та Другій лігах не запам’яталися. Виключенням, хіба що є матч у Запоріжжі, де ультрас Металу підготували перф, яким відсвяткували підвищення у класі. Невеличке піро-шоу було і в Кропивницькому, де фанати Зірки закривали крайню в цьому сезоні домашку для їхньої команди. Більше подробиць можна дізнатися з невеличкої добірки новин підготованою нашим ультрас-порталом.
На минулому тижні було визначено переможця Кубку України, відіграли перенесені матчі та відлунали чергові тури у Першій та Другій лігах. Фінал Кубку вийшов з перчинкою, ультрас Динамо не потрапили на стадіон та мали сутички з правоохоронцями. Не обійшлося без бійки і у Кривому Розі, де «космонавти» била кийками фанатів запорізького Металурга. Також було декілька піро-шоу, відірвалися на повну фанати Зорі, Полісся та Кривбасу. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.
Нарешті карантин в більшості областей послабили, і фанати змогли насолоджуватися матчами та підтримувати команди безпосередньо з трибун. Крайні матчі відлунали в УПЛ. Ультрас Динамо в Ковалівці не змогли повним складом потрапити на стадіон. Доволі атмосферно було на секторах Миколаєва, Чорноморця та Металу, де ультрас влаштували невеличкі піро-шоу. Більше подробиць можна дізнатися у дайджесті новин від нашого ультрас-порталу.
Передсвяткова лихоманка захопила народ, тим паче цей карантин так всіх дістав, тому не дивно що більшість люду віддала перевагу пікнікам та подорожам замість футболу. Ультрас Динамо на стадіон не потрапили, але все рівно приїхали до Полтави нічогеньким складом. Фанати Десни та Поділля замість сектору вболівали за команди з парканів стадіону. Ультрас Кристала, Кривбаса та Зірки напевно найбільше щасливі, адже спостерігають за футболом з трибун. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.
Футбольні баталії на минулому тижні стартували з матчів Кубку. У фанатів Динамо відбулася невеличка сутичка з головним тренером команди. Фани Олександрії підготували перф на гру проти Зорі. Ультрас Кристала, не тільки підтримали команду з даху будівлі, а ще й помилувалися місцевими краєвидами. Детальніше у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
Не зважаючи на карантинні заборони, минулий вікенд видався доволі продуктивним. Переважна кількість фанатів спостерігала за матчами через паркани, під стадіонами та шукали будь-які шляхи, щоб підтримати улюблену команду. Були також і ті ультрас, яким посміхнулася вдача, і вони змогли пошизіти на трибунах. Трохи більше подробиць у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
Допоки посилення карантинних норм повністю не набрало чинності, частині фанатів навіть вдалося потрапити на стадіон, інша ж частина спостерігає за матчами команди, як тільки зможе. Ультрас Динамо продовжують акції проти головного тренера команди. Добрячу шизу з піро можна було побачити від фанатів Кривбаса, запорізького Металурга та вінницької Ниви. Детальніше у добірці новин на нашому сайті.
Міжсезоння поступово наближається. Тиждень тому Друга ліга пішла на відпочинок, а на минулому тижні Перша ліга відіграла два тури та також пішла пасти задніх до березня місяця. Фанати Полісся та Зірки завершили першу частину сезону запаливши на доріжку, а ультрас Сум навіть вдалося потрапити на трибуни. Більше подробиць можна дізнатися у черговій добірці новин за тиждень.
24 листопада 2020
Чергові тури в УПЛ та нижчих лігах пройшли без ексцесів та заворушень та чимось надзвичайним не запам’яталися. Через карантинні заборони фанати продовжують підтримувати свої команди будь-якими шляхами, декому навіть іноді вдається потрапити на трибуни. Ультрас Динамо на виїзді у Кропивницькому провели чергову акцію, яка красномовніша за будь-які слова. Фанати запорізького Металурга та Кривбаса з піро закрили крайні виїзди у цьому році. Більше подробиць у дайджесті новин від нашого ультрас-порталу.
17 листопада 2020
Поки Прем’єр-ліга пішла на перерву викликану матчами Збірної, баталії у нижчих лігах продовжили набирати оберти. Так, представники Першої ліги встигли відіграти на тижні цілих 2 тури. Особливу увагу минулого вікенду привернули два матчі. У Кривому Розі яскраве піро-шоу на спільному імпровізованому секторі влаштували ультрас Кривбаса та Металу. Не менш гаряче було у Млинові, де фанати Волині окрім піро-шоу влаштували також сутички з правоохоронцями. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.
10 листопада 2020
Декілька ультрас Динамо зробили майже неможливе та відкатали двійник Будапешт-Барселона. Троє житомирян пробили виїзд до Краматорська, який став найбільш дальнім виїздом в новітній історії Полісся. Фанатам запорізького Металурга та Зірки вдалося потрапити на трибуни, останні непогано попалили на матчі. Більше деталей у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
03 листопада 2020
Не встигли фанати Шахтаря та Зорі насолодитися футболом з трибун, як у них забрали і цю маленьку можливість. Наступні єврокубкові матчі, як і всі інші, будуть відбуватися за порожніх трибун. Українські ультрас розуміють, що без футболу на стадіоні вони надовго, тож катають виїзди та відвідують домашки за будь-яких умов. Цього вікенду прорватися на трибуни змогли лише фанати Минаю, та й ті, після ігнору команди тепер вирішили страйкувати. Більше подробиць про події вихідних у нашому традиційному звіті.
Карантинна лихоманка продовжує набирати оберти, а з нею, більшість вболівальників вже звикають дивитися гру мільйонів по телевізору. Втім, деякі фанати продовжують підтримувати команди та катають на виїзди. Хтось просто приїжджає на виїзну гру та робить фото біля стадіону, хтось шукає креативні способи для підтримки під парканом, на паркані чи з будівель поряд зі стадіоном. Ті крихти інформації, які вдалося назбирати за минулий тиждень можна побачити у міні-звіті від нашого ультрас-порталу.
Чергова хвиля захворівших на корону знову внесла корективи в футбольне життя. Нова постанова Кабміну наголошує про те, що футбольні матчі мають проходити при порожніх трибунах. Через ці події, матеріалу для нового звіту можна нарахувати по пальцям однієї руки. Втім, українські фанати шукають будь-які шляхи задля підтримки команди. Невеличку добірку новин за минулий тиждень можна переглянути на нашому сайті.
Через матчі Збірної у Вишці настала невеличка перерва, тож вся увага була прикута до поєдинків у нижчих лігах. Ультрас Поділля з розмахом відсвяткували 60-річчя клубу. Не менш яскраво на матчах своїх команд пошизіли фанати Полісся, вінницької Ниви та Зірки. Фанати Ковеля розбавили підтримку команди поїданням шашлику. Більше подробиць у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
Минулий тиждень був доволі продуктивним на матчі. Спочатку ми змогли спостерігати за перипетіями у Кубку України. Особливих сенсацій там, мабуть не сталося. Найактивнішими в плані шизи були фанати Олександрії, які влаштували піро-шоу. На вихідних справа перейшла до чемпіонату. Надто яскравих перфів тут не було, хоча можна виділити ультрас запорізького Металурга та їхній яскравий виїзд до Маріуполя. Матчі Першої ліги будуть гратися і сьогодні, тож скоріше за все, наш звіт буде доповнюватися...
З сумних новин розпочався минулий вікенд. У суботу під Чугуєвом впав військовий літак АН-26, на борту якого знаходилося 27 пасажирів, вижити вдалося лише одному…У зв’язку з цим усі матчі розпочиналися з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих. Декілька фанатських рухів вивісили на матчах банери з цього приводу. В цілому тур пройшов рівно, без ексцесів, надзвичайних новин та без особливих перфів. Пару слів про матчі вихідних можна дізнатися з традиційного звіту на нашому сайті.
Минулий тиждень вийшов дуже насиченим та продуктивним на матчі. Стартував він грою Динамо у кваліфікації до Ліги Чемпіонів. Потім тривали пристрасті в Кубу України, ближче до вихідних дійшла справа і до матчів у Вишці та нижчих лігах. Одесити у Миколаєві знову не дали понудьгувати правоохоронцям. З успіхами команди зросла відвідуваність на секторі Ворскли. Яскраву шизу можна було побачити на секторах фанатів Кристалу, Металу та Кривбасу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Гойдалки з відвідуванням матчів на стадіонах тривають і далі. В деяких містах народ спокійно пускають на трибуни, в інших матчі проходять без вболівальників. Кияни продовжують акції протесту проти керівництва клубу та головного тренера. З кожноюгрою зростає сектор Металу, фанати якого на матчі підтримали білоруський народ. Яскраво підтримали свої команди ультрас Кривбасу, черкаського Дніпра та Сум. Більше подробиць у добірці новин за тиждень.
Пустували стадіони нашої країни ні багато, ні мало, аж з березня місяця. Минулий чемпіонат догравався при порожніх трибунах, старт нового у Вишці також пройшов без глядачів. Навіть попри заборону відвідування матчів через уведенні карантинні заходи, певна частина фанатів знаходила можливість підтримати своїх улюбленців будь-якими способами. Більше пощастило ультрас нижчих ліг, вже в перших турах у них з’явилася можливість підтримати команди з трибун. Чи надовго фанати з’явилися на секторах, покаже тільки час.
Черговий вікенд на ультрас секторах навряд чи можна назвати яскравим. Кількість народу, яка приходять на стадіони залишає бажати кращого. Лише матч в Житомирі може похизуватися аншлагом на трибунах. Львівське дербі подарувало яскраве піро-шоу від ультрас Карпат. Тернополяни вшанували пам’ять трагічно загиблого товариша. Фанати Зірки відсвяткували чемпіонство команди у чемпіонаті Кіровоградщини. Ну, а гра в Харкові закінчилася на романтичній ноті. Більше подробиць можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.