Сьогодні ми публікує останнє, десяте інтер’ю з представниками Прем’єр-ліги, які записувались протягом другої частини чемпіонату. В останньому випуску говорили ми з фанатом київського Динамо, який відкатав золотий сезон 2017-2018. Привіт, перше запитання у нас стандартне - представся будь ласка читачам, як давно ти підтримуєш рідний клуб, до якої банди себе відносиш?
Кожного тижня ми публікуємо інтерв’ю з представниками двіжів Прем’єр-ліги, і сьогодні спілкуватись будемо з Тарасом - фанатом донецького Шахтаря. Поговорити і справді є про що, адже нещодавно донецький клуб завоював Кубок України, якому передувала масова сутичка з правоохоронцями. А буквально на днях Шахтар завоював золоті медалі чемпіонату, і цей матч теж не обійшовся без скандалу...
Черговий, вже восьмий випуск інтерв’ю до Вашої уваги на сторінках українського ультрас-порталу. На минулих вихідних в Олександрії відбулось місцеве дербі, тож сьогодні спілкуватись будемо з Олегом - фанатом кропивницької Зірки. Привіт, розкажи будь ласка читачам пару слів про себе. До якого угруповання належиш, як давно фанатієш, під яким прізвиськом тебе знають на трибуні? Салют, у вузьких колах відомий як Штиль.
Кожного тижня ми робимо невеличке інтерв’ю з представниками української фанатської сцени. Сьогодні сьомий випуск нашої рубрики і поговоримо про життя ми з Ігорем - фанатом Луганської Зорі. Привіт, розкажи будь ласка читачам як давно ти підтримуєш луганчан, і як знають тебе на секторі? Привіт. Моя активна підтримка почалася десь в 2007 році, на секторі хлопці мене називають Коф...
Кожного тижня ми робимо коротенькі інтерв’ю з фанатами різних двіжів Прем’єр-ліги. Сьогодні до Вашої уваги інтерв’ю з представником Олександрії. Привіт, представся будь ласка читачам, як тебе знають на трибуні, як давно ти на секторі? Привіт. Юра, так мене знають на трибуні. На 10-му секторі олександрійської Ніки я від самого початку, відтоді, як ми організували активних фанатів у 2007-му році.
Сьогодні в нашому короткому інтерв’ю ми поговоримо з фанатом Чорноморця, представником сектору 8+8. Поговоримо про стан речей в одеському двіжі і про команду, яка зараз знаходиться за крок до вильоту. Привіт, представся будь ласка нашим читачам... Привіт усім, мене звати Олексій, в фанатських колах мене знають як Барабана.
Пройшов черговий футбольний уїкенд і до вашої уваги ще одне коротеньке інтерв’ю з представниками вітчизняної фанатської сцени. Сьогодні спілкуватись будемо з Дмитром - фанатом полтавської Ворскли. Розкажи будь ласка про себе пару слів - під яким "нікнеймом" тебе знають на трибуні, як давно вболіваєш за Ворсклу, чи відносиш себе до якогось угруповання?
Цікавий тур видався на вихідних, і найцікавішою в плані подій на трибунах стала гра в Маріуполі. Інтерес до неї підігрівався дуже довго - ще в серпні керівництво Динамо відмовилось їхати до Маріуполя через відсутність гарантій безпеки та інформацію про підготовку теракту до Дня незалежності. Пізніше кияни отримали технічну поразку за неявку на ту гру.
Сьогодні на наші запитання буде відповідати Володимир - представник BSU (Карпати Львів), який нещодавно повернувся додому після виїзду в Олександрію. Розкажи читачам як з’їздили? Яким чином взагалі ви туди діставались? 27 чоловік на виїзді в Олександрії - це на даний момент для вашого двіжу багато чи мало, враховуючи поточний стан речей?
Розпочалось третє коло чемпіонату і ми вирішили після кожного туру робити коротенькі інтерв’ю з представниками двіжів Прем’єр-ліги по результатам уїкенду. Сьогодні на запитання відповідатиме олдовий фанат рівненського Вереса і представник Чорного сектору, Ігор. І так, запитання, яке цікавить багатьох наших читачів: що сталось з Чорним сектором?
На початку року ми взяли декілька інтерв’ю з різними представниками українських рухів. Дуже цікаво було спілкуватись з фанатами не тільки з Прем’єр-ліги, а і з хлопцями, команди яких грають у Перші, Другій або Аматорській лізі. Через велику кількість роботи трохи затягнулась публікація саме цього інтерв’ю, яке було нещодавно оновлене. Отож, до Вашої уваги інтерв’ю нашого ресурсу з представником руху черкаського Дніпра.
В цьому сезоні Зоря вже втретє братиме участь у Лізі Європи, і цього разу почне з групового етапу. Ми ж пропонуємо згадати сезон, коли вони грали в Єврокубках вперше в новітній історії. Мабуть, ви пам’ятаєте прохід албанців, хвилюючі матчі з Мольде і, звісно, драматичний вілит від Феєнорда. Щоб освіжити ці спогади, ми поспілкувались з Вєталєм Сербом, який пробив усі три євровиїзди в тому сезоні.
Хтось вважає, що нинішній двіж ФК Бровари та фанати команди Нафком, яка не так давно грала в Другій лізі, - це одні і ті самі люди. Хтось - навпаки. Частково і ті і ті мають рацію, а розібратись в цьому нам допоміг один з олдових броварських фанатів, який дав інтерв’ю для нашого порталу. Розмова вийшла дуже цікавою і змістовною, а що з цього вийшло - читайте далі...
Легенда київського фанатського руху Вова Орден, який зараз захищає нашу Батьківщину на Сході, дав інтерв’ю і розповів про очікування від гри збірної України на Євро-2016. В цьому матеріалі він просить не використовувати фотографії на яких чітко видно обличчя. Не тому, що боїться за себе, а щоб не наражати рідних і близьких на небезпеку. Орден оберігає позиції України в районі Маріуполя...
Друга частина інтерв’ю з Гаріком - фанатом харківського Металіста. В першій частині він розповідав про нинішню ситуацію в клубі, зараз же мова піде про стосунки з росіянами, можливість закінчення фанатського перемир’я та ставлення суспільства до фанатів. Сподіваємось, що спроби фанатів Металіста зберегти свій клуб таки будуть успішними і побажаємо їм успіхів у цій нелегкій справі.
Перед матчем Металіст – Динамо редакція сайту домовилась про інтерв’ю з одним з лідерів харківського руху, аби познайомити читачів з складною ситуацією в клубі. Гарік, «Ультрас Харків», саме так попросив підписати його наш співрозмовник, розповів дуже багато цікавих речей і про керівництво команди, і про ситуацію в місті, і про розклади в українському навколофутболі та стосунки з росіянами...
Цей хлопець живе в окупованому Донецьку і вірить, що в один день Донбас знову стане українським. До вашої уваги інтерв’ю з фанатом донецького "Шахтаря", про політику клубу і ситуацію на Донбасі. Хлопцю було обіцяно повну анонімність, оскільки в Донецьку сьогодні говорити правду ще й для українських ЗМІ - небезпечно. Він регулярно був на 111 секторі "Донбас Арени" аж до того моменту, як "Шахтар" поїхав з міста і почалася війна.
Дуже довго ми обіцяли вам нові цікаві інтерв’ю з представниками фанатської спільноти України. З початком міжсезоння адміністрація ресурсу трохи розслабилась, але вже не можна сидіти склавши руки, тому ми з новими силами беремось за цікаві матеріали, які створюються саме для вас. До вашої уваги інтерв’ю з представником фанатів краматорської команди Авангард.
У вільний від роботи час адміни нашого ресурсу беруть інтерв’ю з представниками різноманітних рухів України. Сьогодні ви маєте можливість прочитати невеличке інтерв’ю з одним із фанатів вінницької Ниви. На даний момент Нива виступає в Чемпіонаті України серед аматорів, а також в регіональних змаганнях, хоча до 2012-го року команда грала в Першій лізі.
Час від часу редакція сайту розсилає список нагальних питань людям, які грають не останню роль в своїх двіжах. Так було і з представником дніпрян Юджином, який погодився відповісти на наші питання. Інтерв’ю вийшло досить коротким, але, можливо, ви дізнаєтесь щось цікаве для себе. Загалом, редакція ULTRAS.ORG.UA зараз готує цілу низку повноцінних інтерв’ю з різними людьми, тому залишайтесь з нами...
До вашої уваги чергове, але не останнє, інтерв’ю з представниками спільноти ультрас України. Цього разу з одним із фанатів Енергії Нова Каховка, що грають у другій лізі. Досить молодий та перспективний рух за декілька років спромігся сформувати гарний кістяк. Про історію створення, перфи, складні часи, відносини з іншими рухами та плани на майбутне, це все ви можете дізнатись в інтерв’ю.
До вашої уваги інтерв’ю з представником фанатського руху Миколаєва. Наш співрозмовник більше 10 років активно підтримує свою команду, він розповів чимало цікавих історій та висловив свою думку щодо актуальних нині питань. Окрім того, наш гість разом зі своїми побратимами воював на сході України, а зараз активно займається розвитком руху та свого міста.
Зараз запорізький Металург переживає не найкращі часи, тому ми вирішили дізнатись, що про всю цю ситуацію думають фанати. До вашої уваги цікаве та змістовне інтерв’ю з одним із фанатів Металурга Запоріжжя. Наш побратим розповів про складну ситуацію з клубом, про яскраві перфоманси, навколофутбольні події та багато іншого.
Наша редакція повернулась з відпочинку і приступає до роботи, отож, розпочнемо цей рік з цікавого інтерв’ю. До початку другої половини сезону ще більше місяця, за цей час ми плануємо провести бесіди з багатьма українськими рухами. До вашої уваги інтерв’ю з представником фанатів Скали Стрий, в якому наш співрозмовник розповів про історію руху, перфоманси та інші цікаві події, пов’язані з рухом зі Стрия.
Ще одне невеличке інтерв’ю на нашому ресурсі: на питання редакції відповіда фанат з Кіровограду, він представляє рух Вулкани (Howl Volcano Firm), що вболіває за Зірку. Відзначимо, що це дуже цікавий рух, який посідає далеко не останнє місце у Першій лізі. Сама ж банда створена ще далекого 1996-го року, і є однією з найстаріших в Україні на даний момент.