Звертаємо Вашу увагу, як гаранта додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина, що всупереч чинному законодавству України національна Федерація футболу запровадила продаж квитків на матчі збірної України за паспортами. Примушуючи купувати квитки за паспортами, чиновники цієї громадської організації проявляють зневагу до конституційних прав та свобод громадян.
На минулих вихідних в Миколаєві та Кіровограді міліція била людей на стадіонах під час матчів 1/16 Кубку України. Дісталось фанатам Металіста та Карпат, які приїхали підтримати свої клуби на виїзді. Ці інциденти стали першими серйозними сутичками міліції з фанатами з часів Революції гідності. Тому ультрас України написали відкрите звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова:
14 березня 2015 року стрийським двіжем вже вдруге було проведено фанатський турнір з футболу "Західна Єдність". Цього разу учасниками турніру стали 11 команд, які і розіграли між собою трофей. В запеклій і безкомпромісній боротьбі переможцями турніру стали Родичі, які у фіналі в серії післяматчевих пенальті обіграли Стрийків. Загалом, було більше 100 людей, піротехніка та маса позитивних емоцій.
У четвер, 11 грудня, фанати Волині приїхали до Києва і провели акцію протесту під будівлею ФФУ. Фанати вимагали пожиттєвої дискваліфікації Дмитра Кутакова - арбітра, який скандально судив матч між Волинню та Металістом на минулих вихідних. Тоді матч так і не було дограно. До волинян приєднались фанати Дніпра, які приїхали на матч своєї команди в Лізі Європи та фанати Кривбасу, які вимагають відновлення свого клубу.
За важкою ситуацією, яка склалася в «Чорноморці», вся футбольна громадськість Одеси та України спостерігає протягом останнього року. Ми з тривогою констатуємо, що наш клуб терпить фінансову катастрофу: гравцям і працівникам клубу не погашена багатомісячна заборгованість по зарплаті, спортивні результати команди постійно погіршуються, «Чорноморець» сповзає все нижче і нижче в турнірній таблиці.
Фанати одеського Чорноморця опублікували офіційну заяву стосовно перенесення матчу Металіст - Чорноморець на весну: Шановні друзі, вболівальники, фанати футболу! Створення проблеми навколо гри одеського «Чорноморця» і харківського «Металіста» цілком і повністю лежить на совісті одеських правоохоронців. Це на їх вимогу матч був перенесений з нашого міста (причому, вже не перший раз)...
Пару днів тому до нас у руки потрапила інформація, що з робочим візитом в Україну прилітає президент УЕФА Мішель Платіні. Пізніше вдалось роздобути деталі цієї поїздки - графік його заходів і навіть адресу готелю, але найважливішим було те, що о 22:30 він мав зустрітись з Президентом України Петром Порошенко. Тому було вирішено пікетувати адміністрацію Президента з метою отримати коментар від Мішеля Платіні...
Шановний Петре Олексійовичу! До Вас звертаються Ультрас України. Нам стало відомо про те, що в рамках візиту до Києва президента УЄФА Мішеля Платіні планується його зустріч з Вами. Саме тому вважаємо за необхідне повідомити Вам про ситуацію, за якою уважно слідкує уся футбольна Україна. З серпня 2014 року на території тимчасово окупованої...
04 листопада 2014
З чистого листа! Ультрас-портал ULTRAS.ORG.UA припиняє своє співробітництво з ВК-пабліком Ультрас України. Майже два роки співпраці не пройшли дарма, тим не менш модератори нашого порталу одноголосно вирішили почати з нуля. І почати одночасно в двох соцмережах - ВК (http://vk.com/ukrultras) та ФБ (http://fb.com/ukrultras), причому основний упор буде робитись на останню.

Після матчу з Дніпром, на якому фанати Севастополя провели акцію протесту у відповідь на дії керівництва клубу, коли закидали поле фаєрами та сидіннями, на всіх наступних домашніх іграх сектор залишався порожнім. Фанати мали можливість підтримувати свою команду лише на виїзних іграх.
Система поновила боротьбу проти нашої національної символіки та наших героїв. Деякі представники МВС вже деградували до такого рівня, що штрафують українців за використання червоно-чорних прапорів на стадіонах. Саме тому українські вболівальники зберуться для проведення маршу, щоб висловити своє рішуче ставлення з цього приводу.
Із завтрашнього дня розпочинаються офіційні ігри для українських клубів, а це означає, що зимова перерва вперто наближається до свого завершення. Всю зиму адміністрація сайту вперто байдикувала, але настав час відірвати свої же від диванів і почати радувати наших постійних читачів новинами з українських трибун. І щоб робити це оперативніше ми об’єднались з найбільшою українською фанатською спільнотою Вконтакті.
Вже більше 5 років сайт ULTRAS.ORG.UA є найбільшим українським фанатським ресурсом. І весь цей час адміном сайту була лише одна людина. Кожного тижня протягом п’яти років я витрачав по кілька годин на оновлення галереї, відео, розміщення новин, не кажучи вже про безсонні ночі, витрачені на розробку нових функцій, дизайнів і т.д.
2 жовтня 2012 року стался подія, що остаточно викреслила Україну з числа країн, де панує закон та існує правосуддя. Незважаючи на численні порушення під час слідчих дій, незважаючи на те, що досі не знайдено знаряддя скоєння злочину, незважаючи на те, що свідки не впізнали у підозрюваних вбивць судді Зубкова, а також заявили в суді про те, що на них тисли слідчі, суд виніс вирок батьку й сину...
Сьогодні, 20 вересня 2012 року, у конференц-залі навчально-тренувальної бази ФК «Карпати» було оголошено про історичну подію у розвитку львівського клубу. Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський повністю передав управлінські повноваження клубом вболівальникам команди, про що свідчить укладений Договір з Громадською організацією «Завжди вірні».
Останній тур чемпіонату України сезону 2011/2012 був ознаменований акцією вболівальників, що пройшла у багатьох містах України. На фанатських трибунах стадіонів було розгорнуто гасло англійською мовою - «Leave your human rights at home, electric shock doesn’t need them!», що перекладається як «Залиште вдома ваші права людини, електрошок їх не потребує». Напередодні Євро 2012...
В кінці квітня в Херсоні пройшов фан-турнір з міні-футболу на честь 25-тиріччя херсонського фан-руху. В гості до фанатів «Кристала» приїхали фанати з таких команд: «Металіст» Харків, «Чорноморець» Одеса, «Металург» Запоріжжя, «Кривбас» Кривий Ріг та СК «Каховка». Решта запрошених, в тому числі й з-за кордону, через проблеми з квитками на потяги, і з деяких інших причин, на жаль, приїхати не змогли.
22 січня 2012
Вийшов у світ черговий, новорічний, номер журналу футбольних і навколофутбольних мандрів по стадіонах усього світу. Новорічні свята вже позаду, а це означає, що нас чекає новий футбольний сезон, нові подорожі, стадіони, матчі. До вашої уваги літопис того, де редакція журналу вже побувала. Пізня осінь і зимова пору року у нас традиційно обділені футболом, але редакція встигла застати ще кілька подій року.
Нарешті з'явився перший примірник DVD диску "Останній аргумент". До нього увійшли як сам фільм, так і додатки - відео, яке не увійшло до кіноверсії, музичні додатки від Gogol Bordello, відеокліп на пісню "Києвє мій", та іші матеріали. До того ж, покупців очікує невеличкий стікерний бонус. Вартість - 60 гривень, з них частина піде на добрі справи динамівскього руху.
03 серпня 2011
MagShop Report On Tour - це видання про футбольний туризм, який в Європі прийнято називати словом «Groundhopping». У цьому визначенні не може бути чітких рамок і правил, і в кожного інтерес свій. Ми ж, просто любимо обійняти неосяжне, пізнати нові міста, стадіони, побачити фанатів, про які пишуть і говорять, або про яких нічого невідомо, своїми очима.
Вчора відбулась прем’єра документального фільму від фанатів київського Динамо. За останній місяць вдалось дуже неслабо підігріти інтерес до стрічки, нереальні тисячі переглядів трейлеру, новини на всій найбільших порталах, навіть згадки на телебаченні. Тож квитки розлетілись просто моментально. В 400-місному залі не було де яблуку впасти. Були і поважні гості типу Дмитра Джулая, і журналісти...
12 травня, у Краєзнавчому музеї в Чернівцях відкрилася виставка, яка присвячена 110-їй річниці буковинського футболу. Згідно з архівними даними, як писав Василь Миколайович, футбол на Буковину завезли австрійці на початку минулого століття. Перший футбольний клуб, заснований на базі Чернівецького університету на початку 1901 р., називався «Ян».
26 квітня 2011
Прийшла весна, вийшло сонечко і всю активну молодь Луганська потягнуло на вулицю. Хлопці з Black-White Ultras не стали тому виключенням - нарешті, після довгого зимового перерви, почалися перші матчі Зорі, яка потребує посиленої за зиму підтримки фанатів. Без уваги не залишилися й інші сфери нашої ультрас-діяльності: стіни міста ще не встигли оговтатися від щойно зійшовшого снігу...
Звернутися до Вас у такий спосіб нас змусила ситуація, що склалася на трибунах ОСК "Металіст". Протягом багатьох років харківські ультрас активно підтримували Клуб, незалежно від усіляких перешкод і перепон. Фанати і керівництво завжди контактували і певним чином взаємодіяли. Восени 2010 року на зустрічі з керівництвом Клубу ми досягли певних взаємних домовленостей.
Ультрас столичного «Динамо» рішуче заперечують причетність свого друга і побратима Сергія Павличенка та його батька Дмитра до вбивства судді Зубкова і заявляють про готовність відстоювати сім’ю Павличенків, чого б це не вартувало. Вочевидь, зараз уже немає потреби переповідати події навколо судді Шевченківського районного суду пана Зубкова, адже його вбивство - давно не новина.