Вихідними було відіграно крайні матчі цього сезону, тож український футбол йде на зимове міжсезоння тривалістю у два місяці. Олександрійці повернулися на свої трибуни та жваво підтримали команду у матчі проти гірників. Ультрас Динамо банером підбили підсумки євросезону та передали черговий меседж головному керманичу команди. Дізнатися більше про це та інше можна за посиланням.
Прем’єр-ліга поступово виходить на фінішну пряму. Вихідними відлунали передостанні матчі у цьому році. Ультрас Динамо та фанати Металіста 1925 яскраво запалили на своїх матчах. А от фанати Олександрії бойкотували на матчі, через дії нового керівництва клубу, де в попередній грі копами було затримано одного з представників руху за використання піротехніки. До вашої уваги невеличка добірка новин з фанатських секторів від нашого ультрас-порталу.
24 листопада 2021
Найбільша увага на минулому тижні була прикута до матчу Збірної у Зенеці, де вирішувалося, чи вийде українська команда з групи. Одразу два сектори гнали команду до перемоги у такому важливому матчі. Стосовно чемпіонатів, які поступово рухаються до міжсезоння, то тут важко виділити якийсь з ультрас-колективів, адже чимось особливим жоден з них не запам’ятався. Але це не означає, що хтось просиджував штани без діла та не підтримував свої клуби. Докладніше про все можна дізнатися за посиланням.
08 листопада 2021
Минулого вікенду більша частина фан-рухів нас своїх матчах відзначилася чималою кількістю піро. Палало у Олександрії. Левову частку піро спалили у Ковалівці ультрас Шахтаря. Не менш яскраво виділялися фанати Кривбасу та запорізького Металурга. Останні, до слова, через карантинні заборони не повним складом потрапили на стадіон. А фанати Миная були незадоволені результатом матчу, влаштували акцію та вибігли на поле. Більше подробиць у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
03 листопада 2021
Початок тижня ознаменувався матчами у Кубку України. Так, команди визначили хто пробився до чвертьфіналу. Серед ультрас колективів у цьому турнірі найбільш яскраву шизу влаштували фанати Металіста. У чемпіонаті можна виділити ультрас Волині, які відзначилися піро-шоу на матчі своєї команди. Більше подробиць можна дізнатися у добірці новин на нашому сайті.
На початку минулого тижня відлунали матчі у Кубку України. Чимось особливим на цій стадії турніру фанати не відзначилися. Куди яскравішими були події у чемпіонатах. Фанати Минаю підготували невеличкий перф на матч зі Львовом. Ультрас Кривбаса та Металіста пройшлися маршем перед грою. Чудову шизу подарували своїм командам фанати запорізького Металурга та Олександрії. Ну, а найяскравіше, напевно було у Вінниці, де місцеві ультра добряче попалили. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Переважна кількість ультрас на матчах своїх команд активно привертає увагу до ситуації з ув’язненими харківськими та черкаськими патріотами. Фанати малюють банери та намагаються хоч якось підтримати хлопців. Ультрас Олександрії повернулися на рідний стадіон та відзначили цю подію піро-шоу. Одесити за допомогою банерів продовжують свої акції протесту. Яскраву атмосферу цього вікенду влаштували ультрас Минаю, Полісся, Буковини та Кристалу. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.
Насиченим на матчі видався минулий тиждень. Спочатку відлунали кубкові поєдинки. В цих матчах можна відзначити ультрас львівських Карпат, які підготували перф та влаштували піро-шоу. А на вихідних насолоджувалися матчами у чемпіонаті. Фанати Прикарпаття перед галицько-волинським дербі пройшлися маршем. А ультрас Олександрії у Ковалівці випробовували на міцність сектор-клітку. Більше подробиць у невеличкому звіті на нашому сайті.
Фанати Ворскли відзначилися невеличким перфом на матчі-відповіді у Лізі Конференцій. Одесити продовжують боротьбу проти тренерського штабу своєї команди. Ультрас Динамо натякнули Шахтарю, що ті не надто «скромно» ведуть себе у столиці, коли усюди розвішують свою рекламу. Відроджений Металіст повернувся на рідний стадіон та встановив новий рекорд відвідуваності. Яскраво на марші перед грою запалили ультрас Волині. Детальніше про все можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Нарешті карантин в більшості областей послабили, і фанати змогли насолоджуватися матчами та підтримувати команди безпосередньо з трибун. Крайні матчі відлунали в УПЛ. Ультрас Динамо в Ковалівці не змогли повним складом потрапити на стадіон. Доволі атмосферно було на секторах Миколаєва, Чорноморця та Металу, де ультрас влаштували невеличкі піро-шоу. Більше подробиць можна дізнатися у дайджесті новин від нашого ультрас-порталу.
Футбольні баталії на минулому тижні стартували з матчів Кубку. У фанатів Динамо відбулася невеличка сутичка з головним тренером команди. Фани Олександрії підготували перф на гру проти Зорі. Ультрас Кристала, не тільки підтримали команду з даху будівлі, а ще й помилувалися місцевими краєвидами. Детальніше у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
Не зважаючи на карантинні заборони, минулий вікенд видався доволі продуктивним. Переважна кількість фанатів спостерігала за матчами через паркани, під стадіонами та шукали будь-які шляхи, щоб підтримати улюблену команду. Були також і ті ультрас, яким посміхнулася вдача, і вони змогли пошизіти на трибунах. Трохи більше подробиць у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
Допоки посилення карантинних норм повністю не набрало чинності, частині фанатів навіть вдалося потрапити на стадіон, інша ж частина спостерігає за матчами команди, як тільки зможе. Ультрас Динамо продовжують акції проти головного тренера команди. Добрячу шизу з піро можна було побачити від фанатів Кривбаса, запорізького Металурга та вінницької Ниви. Детальніше у добірці новин на нашому сайті.
Минулого вікенду повернулися Перша та Друга ліга, проте, повністю насолодитися футболом з глядачами здається не вийде, адже деякі області країни знову потрапили під карантинні заборони. Яскраво свої команди підтримали ультрас Олександрії, Чорноморця та Кривбасу. Там фанати відзначилися піро-шоу та невеличкими перфами. Своє слово проти незадовільної гри команди, сказали і ультрас Шахтаря, вивісивши відповідне полотно на крайньому матчі. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Важко назвати минулий тиждень продуктивним. Зовсім мало інформації вдалося зібрати для звіту. Будемо сподіватися, що з наступного тижня ситуація стане трохи цікавішою, адже вихідними повертаються Перша та Друга ліги. А поки що, маємо те, що маємо. Невеличка добірка новин до вашої уваги.
У середині тижня найбільше уваги було прикуто до чвертьфінальних матчів у Кубку України. Фанати Вереса влаштували добряче піро-шоу на матчі проти Зорі. Ультрас Динамо продовжують «війну» проти керівництва клубу. У матчах Вишки варто виділити минайців, які також непогано попалили на виїзді у столиці. Більш детально у невеличкому огляді від нашого ультрас-порталу.
Великий футбол повернувся після міжсезоння ще у середині лютого, а от трибуни досі заповнюються поступово. Через те, що зараз маємо змогу спостерігати лише за Прем’єр-лігою, інфи збирається просто по зернятку, тому до вашої уваги невеличка солянка, яка була зібрана за два останні тижні.
Міжсезоння поступово наближається. Тиждень тому Друга ліга пішла на відпочинок, а на минулому тижні Перша ліга відіграла два тури та також пішла пасти задніх до березня місяця. Фанати Полісся та Зірки завершили першу частину сезону запаливши на доріжку, а ультрас Сум навіть вдалося потрапити на трибуни. Більше подробиць можна дізнатися у черговій добірці новин за тиждень.
24 листопада 2020
Чергові тури в УПЛ та нижчих лігах пройшли без ексцесів та заворушень та чимось надзвичайним не запам’яталися. Через карантинні заборони фанати продовжують підтримувати свої команди будь-якими шляхами, декому навіть іноді вдається потрапити на трибуни. Ультрас Динамо на виїзді у Кропивницькому провели чергову акцію, яка красномовніша за будь-які слова. Фанати запорізького Металурга та Кривбаса з піро закрили крайні виїзди у цьому році. Більше подробиць у дайджесті новин від нашого ультрас-порталу.
10 листопада 2020
Декілька ультрас Динамо зробили майже неможливе та відкатали двійник Будапешт-Барселона. Троє житомирян пробили виїзд до Краматорська, який став найбільш дальнім виїздом в новітній історії Полісся. Фанатам запорізького Металурга та Зірки вдалося потрапити на трибуни, останні непогано попалили на матчі. Більше деталей у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
03 листопада 2020
Не встигли фанати Шахтаря та Зорі насолодитися футболом з трибун, як у них забрали і цю маленьку можливість. Наступні єврокубкові матчі, як і всі інші, будуть відбуватися за порожніх трибун. Українські ультрас розуміють, що без футболу на стадіоні вони надовго, тож катають виїзди та відвідують домашки за будь-яких умов. Цього вікенду прорватися на трибуни змогли лише фанати Минаю, та й ті, після ігнору команди тепер вирішили страйкувати. Більше подробиць про події вихідних у нашому традиційному звіті.
Карантинна лихоманка продовжує набирати оберти, а з нею, більшість вболівальників вже звикають дивитися гру мільйонів по телевізору. Втім, деякі фанати продовжують підтримувати команди та катають на виїзди. Хтось просто приїжджає на виїзну гру та робить фото біля стадіону, хтось шукає креативні способи для підтримки під парканом, на паркані чи з будівель поряд зі стадіоном. Ті крихти інформації, які вдалося назбирати за минулий тиждень можна побачити у міні-звіті від нашого ультрас-порталу.
Чергова хвиля захворівших на корону знову внесла корективи в футбольне життя. Нова постанова Кабміну наголошує про те, що футбольні матчі мають проходити при порожніх трибунах. Через ці події, матеріалу для нового звіту можна нарахувати по пальцям однієї руки. Втім, українські фанати шукають будь-які шляхи задля підтримки команди. Невеличку добірку новин за минулий тиждень можна переглянути на нашому сайті.
Минулий тиждень був доволі продуктивним на матчі. Спочатку ми змогли спостерігати за перипетіями у Кубку України. Особливих сенсацій там, мабуть не сталося. Найактивнішими в плані шизи були фанати Олександрії, які влаштували піро-шоу. На вихідних справа перейшла до чемпіонату. Надто яскравих перфів тут не було, хоча можна виділити ультрас запорізького Металурга та їхній яскравий виїзд до Маріуполя. Матчі Першої ліги будуть гратися і сьогодні, тож скоріше за все, наш звіт буде доповнюватися...
З сумних новин розпочався минулий вікенд. У суботу під Чугуєвом впав військовий літак АН-26, на борту якого знаходилося 27 пасажирів, вижити вдалося лише одному…У зв’язку з цим усі матчі розпочиналися з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих. Декілька фанатських рухів вивісили на матчах банери з цього приводу. В цілому тур пройшов рівно, без ексцесів, надзвичайних новин та без особливих перфів. Пару слів про матчі вихідних можна дізнатися з традиційного звіту на нашому сайті.